Skocz do zawartości

Prośba o pomoc

cinmar

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo!

Samotnie wychowuję 2ch synów chorych na autyzm,mamy subkonto w Fundacji,niedawno udało mi się zrobić skromną stronkę dla nich,bardzo bym chciała ją zareklamować,bo jest to stronka - apel o pomoc dla moich dzieciaków.Nie jestem bogata,proszę mi napisać,ile by kosztowała taka reklama na Państwa stronie. adres jej: autyzmpiotrmateusz.pl Serdecznie pozdrawiam

jest to wiadomość jaką otrzymałem kilka dni temu, jako że koło takich maili i próśb nie przechodzę obojętnie podjąłem się malej pomocy, również ze swojej strony chciałbym prosić innych użytkowników by dołożyli swoją jedną małą cegiełkę do tej prośby i w jakiś sposób przyczynili się do pomocy np: uruchamiając kampanie reklamową owej strony. Z góry wielkie dzięki.

Postanowiłem również iż zrobię na szybkiego spis seokatów oraz wordresów do automatów i tutaj zamieszczam link do bazy seokatalogów(3300) + wordpress(13490 adresów - skuteczność autorejestracji 40% + 30% captcha ) - hasło do archiwum można otrzymać przesyłając jakikolwiek dowód pomocy na adres mail domeny(tu@)cinmar.info.

Zapoznając się bliżej z tematem cytuje jedną z wypowiedzi na forum tej mamy:

Dziękuję za to co piszecie,mimo tylu błędów w moim tekście.Chce jeszcze dodać,żejeśli wpływają jakie kolwiek pieniądze na subkonto w fundacji nie mogę ich tak sobie wybrać i używać.Robi się to tak:robię zakupy np leki,płacę za wizytę u spec.kupuje coś co jest potrzebne,biorę na tp fakture wystawioną na Fundację i imiennie na dziecko,opisuję dokładnie z tyłu i po ok 30 dniach mam zwrot na swoje konto,mogę wysłać od razu fak. i czekac aż pieniądze trafią do sklepu wtedy odebrać towar.W tym roku podatki1% w kwocie 700zł wpłynely na koniec listopada,czekałam cały rok.Do niedawna wsydziłam sie prosić,ale teraz,żyje się co raz trudniej,musze schować własną dumę i walczyć o dzieci,dla nich tu napisałam i będę gdzie się da.Pozdrawiam wszystkich b.gorąco.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Napisz mi na PR jakieś danne, słowa kluczowe, tytuły. To dodam tą strone do moich prywatnych 1250 szt precli ( artykuły napiszą pracownicy), dodam do całej bazy OMNIADD, również dodam do seokatalogow darmowych i swoich ( jutro pogadam z NEONem jak da kody to dodam do jego płatnych), blasty na razie na ta strony poszczać niema sensu.

Czy znalazł by się ktoś chętny na stworzenie prostych bannerów 728x90 lub 468x60 po prostu o treści "Pomóż innym - miej serce" lub dowolnym innym tekstem zachęcającym do pomocy?

Niestety ja nie mam zdolności graficznych, a chętnie dodam taką reklamę na stronie

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

tak jak pisałem @MaxPan na pw poczekajcie na słowa klucze i inne elementy do seo ponieważ chce uruchomić tej kobiecie bloga którego będzie sobie sama prowadzić, ponieważ chce mieć bezpośredni kontakt z ludzi który jej pomagają oraz z ludzi którzy tak jak ona borykają się z chorobą na co dzień po wstępnych rozmowach wyszło na to iż domenę zarezerwowała jej jakaś osoba, również hosting nie należy do niej. Nie może się doprosić tej osoby o odp w sprawie hostingu i domeny, dlatego jeśli do 3 dni nic nie będzie jasne to domena będzie zmieniona, by nie prosić się o te elementy wszystko powstanie na nowo. Po zmianach seo na stronie podam publicznie tutaj ewentualne słowa kluczowe by można było podlinkować stronę. Jeśli ktoś będzie potrzebował baner również pojawi się tutaj kilka propozycji by można było skorzystać z gotowca, sam nie jestem grafikiem mam zaufaną osobę od tego dlatego zlecę jej wykonanie na początku 3 banerów i udostępnię jej na forum. Dzieki wszystkim za pomocną dłoń.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

https://autyzmpiotrmateusz.pl/ - oto nowy adres strony tak jak napisałem niestety trzeba było wszystko od nowa postawić, brakuje jeszcze kilku rzeczy ale tej mamy nie stać nawet na ksero by jakieś dokumenty zeskanować dopiero musi czekać na pieniądze a nie wspomnę o jakiś zdjęciach dlatego bardzo proszę o jaką kol wiek pomoc.

Wracając do tematu proponuje frazy:

*autyzm

*autyzm dzieci

*dzieci z autyzmem

*dziecko z autyzmem

*blog autyzm

i reszta kto jak woli. Banery pojawią się możliwe że jeszcze dziś. Właścicieli katalogów proszę o dodanie strony będzie to również bardzo miły gest. Ja ze swojej strony dodam w tym temacie dla każdego kto pomoże "dziękuje".

@Neon - wielkie dzięki

Pomożecie? – Pomożemy!

Czekam na jakieś banery.

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Fajna akcja :)

Na stronie dzieci z autyzmem można by wyjustować tekst żeby się wygodniej czytało...

Czy tym dzieciom można pomóc tylko poprzez wpłatę 1% podatku, czy mają może bezpośrednie konto ma które można przelać dowolną kwotę?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności