Skocz do zawartości

Jaki program do pozycji?

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

który, Waszym zdaniem, program do sprawdzania pozycji będzie lepszy? Web-tools czy omni monitor? Zależy mi na rozliczaniu klientów za pozycję i chciałabym to jak najbardziej zautomatyzować.

Będę wdzięczna za rady.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

stat4seo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Korzystam z seo-stat.pl i mogę polecić :)

Do najciekawszych funkcji to: generowanie linku do raportu dla klienta, przenoszenie zestawów, raporty na email itp.

No i nie musisz się w sumie martwić o hosting, czy działa czy będzie pobierało dobrze pozycje, czy coś nie padnie i nie zliczy ci pozycji ;)

Jako współtwórca polecam seo-stat.pl - jak widać, ma swoich zwolenników.

Od strony administracyjnej mogę napisać, że jest to jeden z najbardziej zaawansowanych (by nie pisać, że jest NAJbardziej zaawansowany z dostępnych) systemów pod względem możliwości raportowania. Więc jeżeli chodzi o rozliczanie klientów, dostosowywanie raportów w seo-stat.pl masz ogromne pole do popisu.

Do tego jak pisali poprzednicy, nie martwisz się o, czy Twój serwer / proxy działają - wszystko to jest na naszej głowie. Od startu systemu (grudzień 2008 roku) nie było dnia by pozycje nie zostały sprawdzone, by była jakaś "luka" w raportach. Stawiamy przede wszystkim na niezawodność systemu.

By nie rzucać słów na wiatr dajemy PEŁNĄ funkcjonalność systemu za darmo, z ograniczeniem do 20 fraz (łącznie) i 5 serwisów. Jest to dobre dla osób które hobbistycznie monitorują swoją stronę/strony - bądź dla większych graczy którzy chcą przetestować czy na prawdę nasz system jest taki dobry jak piszę.

Szczegóły na naszej stronie.

Ew. jeszcze warto obejrzeć już jako program na komputer wersję mini.seo-stat.pl która jest za darmo, nie ma limitów fraz (ile da radę sprawdzić dla Twojego IP tyle sprawdzi). Kilka bardziej zaawansowanych opcji jest w taniej wersji premium, ale praktycznie wszystko co jest potrzebne dla przeciętnego usera - dostępne jest za free.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Używam Stat4Seo.pl i gorąco polecam.

Dużym plusem jest łatwa instalacja i prostota obsługi.

Ja miałem trochę problemów z konfiguracją proxy, jednak jak się już skonfiguruje, wszystko działa znakomicie!

Suport też pierwszorzędny :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności