Skocz do zawartości

Narzędzie do generowania raportów dla klienta

Dawidek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuje narzędzia/strony która będzie sprawdzać stan fraz które podam, a na koniec miesiąca wygeneruje mi raport na jakich pozycjach była fraza w kolejnych dniach. Wiem że istnieją takie narzędzia, ale chciałbym najlepsze i sprawdzone przez Was.

Pozdrawiam Dawid.

Do generowania raportów wystarczy darmowy seo panel. Używałem w swojej poprzedniej firmie gdzie pracowałem i sprawdzał się wyśmienicie.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Polecam Stat4Seo.pl. Sprawdza pozycje fraz, pokazuje ilość BL, Google site. Możesz też ustawić aby pod koniec miesiąca albo pierwszego dnia następnego miesiąca wysyłał do Twojego klienta plik pdf z pozycjami poszczególnych fraz. Do tego dochodzi przejrzysty panel i szybka pomoc w razie problemów.

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Seo Panel za ciekawy nie jest

Prawda jest taka, że na forum większość będzie zachwalała komercyjne rozwiązania, dlaczego? Ponieważ każdy chce zarobić, po drugie wiele osób "idzie z falą", jedna osoba coś poleci, druga, trzecia... i tak leci łańcuszek, a nikt nie dostrzega alternatyw. Mnie to kompletnie nie dziwi, jeśli coś jest dobre, warto to polecić - nawet jeśli trzeba za to słono zapłacić, natomiast jest wiele rozwiązań jak choćby Seo Panel który jest bardzo funkcjonalny i w pełni darmowy.

Co do Seo Panel, jest to najbardziej rozbudowany skrypt do monitoringu fraz i raportowania. Wprawdzie domyślnie nie obsługuje polskiego Google ale dodanie zmodyfikowanego rekordu w bazie nie stanowi wielkiego problemu. Skrypt sprawdzony i działa wyśmienicie. Posiada obsługę proxy, z możliwością odpytywania serwerów więc kierowanie ruchu via proxy jest możliwe.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności