Skocz do zawartości

Zamknięte Grupa 50 Precel Pagess

MateuszI

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam miejsce w zamkniętej Grupie Precel Pagess. O mocy takiej grupy nie trzeba nikomu mówić ponieważ każdy pozycjoner docenia moce linki z miejsc gdzie jest ZERO spamu.

Grupa składa się z 50 domen różne IP.

- Zero Subdomen

- Zero Domen Regionalnych

- Gwarancja Zaindeksowania wpisów

- Zero Spamu tylko unikalne wpisy

- Zero Systemów Wymiany Linków

- Zero Linków Partnerskich

Cennik:

- Stały Dostęp (Zero ograniczeń ile wpisów, wieczny okres dodawnia, wpisy bez modernizacji i oczekiwania na moją akceptacje) Tylko 3 takich Dostępów!! 199zł + vat

- 50 wpisów art. przygotowane przez autora wraz z linkami 1000znaków w tekście oraz tytułami wysłane do mnie w pliku notatnika. 30zł + vat

- 25 wpisów art. przygotowane przez autora wraz z linkami 1000znaków w tekście oraz tytułami wysłane do mnie w pliku notatnika. 20zł + vat

Kontakt:

e-mail: precle@seologist.pl

GG 5476544

SEOlogist Agencja Interaktywna

Mateusz Iwanowski

Stargardzka 26

73-200 Choszczno

NIP 594-155-35-21

Masz inny pomysł rozliczenia się zapraszam do Kontaktu.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności