Skocz do zawartości

Kilka darmowych katalogów na SiNooke

Grzegorz Goździk

Rekomendowane odpowiedzi

gozdzik.net.pl

mafiozo.net.pl

zakurzony.pl

pomidorek.net.pl

lampka.net.pl

slodziutki.com.pl

geometryczny.pl

malenstwo.net.pl

moniki.pl

Katalogi są darmowe i świeżutkie nie są jeszcze linkowane ale to ruszy jakoś jutro ew pojutrze, katalogi są i będą moderowane. Jak pisałem są świeżutkie jak ktoś wyczai jakieś błędy śmiało pisać.

Edit: Czemu ja od razu nie dałem linków?;) I usunięcie info na temat topu w jednym z katalogów.

W zakurzony.pl mimo 3 prób nie udało mi się przepisać tokenu.

Nie wie mczy to wina mojej przeglądarki ale jakoś tak strasznie wolno idzie pisanie opisu strony, tzn tekst wprowadza się jeszcze długo po tym jak skończę pisać. W tym samym momencie odpaliłem inny katalog i pisałem normalnie, po przełączeniu okna u Ciebie opis nadal "się wpisywał"

Gdzie szukać tajnego kodu do slodziutkiego, przecież katalogi są nowe a Ty już chcesz 10 zł/miesiąc ?

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Nie to juz na zapas i nie do katalogow a do katalogow i precli:) tajny kod jest dla ograniczonej liczby osób.

Gdzie szukać tajnego kodu do slodziutkiego, przecież katalogi są nowe a Ty już chcesz 10 zł/miesiąc ?

EDIT:

tokeny juz poprawione

Geometryczny poprawiony ale taka prosba dobierajcie lepiej kategorie bo taniec brzucha z baletem ma niewiele wspolnego a poprawionie meczy

Ps co to za reklamy mi sie pokazuja na forum jakis muks poznan diabel tasmanski itp?

Witam,

Polecam 1 max 2 katalogi a nie 10 srok za ogon na raz i wszystko na odwał :>

W tych katalogach jest 1/3 odpalonych funkcji. Warto by zadbać i dopieścić reszte po skrypt jest rokujący ale jak się bedzie odpalać po kilkadziesiąt katalogów na raz w takim stanie to ja tym katalogom nic dobrego nie wróżę.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

Wszystkie akurat działają jak jakieś awarie pewnie chwilowe;)

Co do "łapania sroki za ogon" @borgan, ja wiem co robię, nie są to moje 1 katalog(pierwsze na tym skrypcie to racja) ale uwierz mi że stawianie po jednym da tak naprawdę taki sam albo i gorszy efekt, zobacz katalogi za 2-3 tyg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności