Skocz do zawartości

Ile tagów dodawać na wpis do bloga?

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam może to dość dziwne pytanie ale ogólnie nigdzie nie mogę znaleźć ile tagów najwięcej można dodać do wpisu na blogu wiem że nie można ich dodawać za dużo ale jaka jest górna granica?

Czekam na wasze opinie na ten temat.

no a jak do artykułu np będzie pasowało więcej tagów niż 3 czy 5 to co w tedy własnie ja tak sie zastanawiam nad ilością ile najwięcej można wstawić tak by google nie odczuło ze to spam bo za dużo słów kluczowych to wiadomo jak traktuje google to teraz.

U mnie najwięcej tagów na wpis było 7, najmniej 1. Tagi tworzę tak, żeby w przyszłości móc pod nie dopasować inne wpisy, więc nie chodzi o ilość, ale o jakość tych tagów - bo z nich korzystają nie tylko roboty, ale też sami użytkownicy bloga.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

no i u mnie tagi sa uporządkowane ale chciał ym dodawać ich więcej bo sporo pasuje do moich artykułów w sumie to chyba nie będe ryzykował i będę dodawał 3 lub 5, a czy tu ktoś dodawał na swoim blogu więcej tagów niż 5?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności