Skocz do zawartości

polecialo na leb na szyje

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja moge powiedziec tak od stycznia jakos od 20 nie moge powrówić do formy z poczatku stycznia niby wyswietlen tyle samo i klików również a może nawet troszke wiecej a efekty mizerne

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Intru chyba nie wypali biznes z tym adsense poleciało wszysto. o 70 % to nie tak źle u mnie w Lutym wygląda spadek o prawie 95 %.

Tylko, że nawet zwiększyła się oglądalność :P

Poczekamy pożyjemy i wszystko wróci do normy.

Napewno Google weszło w pakt z nowymi firmami hostingowymi lub innymi na zachodzie i w USA, coś jak u nas Home.pl i na niektóre frazy leci na łeb na szyje, a na inne bije rekordy.

ja tam nie narzekam, jeżeli utrzyma się tendencja wzrostowa (odpukać)

to w następnym miesiącu bede miał wzrost kasy o 350% :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

U mnie natomiast po rekordowym styczniu totalne dno. Jeżeli tak dalej pójdzie to będę miał mniej niż w listopadzie i grudniu. A trzeba powiedzieć, że od tamtego czasu mam o 2000 (!) uniq dziennie więcej :P

Dokladnie od soboty nastapil spadek zarobkow o 70 % - wyswietlen strony niby tyle samo co zawsze, CTR, eCPM to samo a zarobki - masakra :/

macie cos podobnego ?

no to kolo cos sie sypie mnozenie: zarobki = wyswietlenia/1000 * ecpm, wiec skoro wszystko masz takie same... to nie nadazam.

ja ide na rekord w lutym. jak dobrze pojdzie, bede mial czterocyfrowa liczbe w zlotowkach (przed opodatkowaniem). ;-)

oczywiscie z adsense jest troche magicznie, smart pricing moze dopasc kazdego... bede bardziej pewien stabilnosci sytuacji za kilka miesiecy.

a jak mnie dopadnie smart pricing, to napisze ebooka, jak w tydzien zarobic 1500$. myslicie ze beda chetni? ;-)

jak mowicie o spadku/wzroscie dochodow, to podawajcie chociaz, czy dotyczy stron polskich czy anglojezycznych.

moje to ang. na polskiej odnotowalem po swietach spadek i rzeklbym ze totalne dno finansowe mimo ponad 10000 odslon dziennie.

pozdr - r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności