Skocz do zawartości

Prolink.pl Widget Wordpress

artpi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Napisałem wtyczkę do WP która jak w tytule dodaje odpowiedni widget.

Jako że nie mam dużej ilości stron zaakceptowanych w prolinku, proszę o pomoc w testowaniu.

Mam nadzieję że wam też się przyda.

Będę wdzięczny za informację o bugach i problemach.

Więcej szczegółów tu:

https://www.piszek.com/2012/04/wtyczka-prolink-wp/

Pozdrawiam

Artpi

Fajny pomysł ;) Jeśli będzie adres/dzień/miesiąc/strona to też zadziała czy już nie koniecznie ?

Oczywiście że zadziała! :)

Chodzi generalnie o to, że musisz mieć skonfigurowany htaccess, inaczej mówiac - "ładne odnośniki". Jaki to będzie format to już wszystko jedno. Plugin musi udawać że w katalogu głównym istnieją pliki prolink.php i prolink_config.php a może to robić tylko jeśli htaccess przekierowuje żądania na index.php

A to z kolei jest robione dla jakichkolwiek ustawień "ładnych linków"

• 1 miesiąc temu...

U mnie nie da się włączyć wtyczki. Wywala, że nie mogła być włączona z powodu krytycznego błędu:

Fatal error: Cannot redeclare setanswer() (previously declared in /home/xxx/domains/xxxx.pl/public_html/prolink.php:9) in /home/xxx/domains/xxxx.pl/public_html/wp-content/plugins/netivo_prolink_widget/netivo_prolink_widget.php on line 22

Miał ktoś podobne objawy? A może ktoś podpowie jak zainstalować prolinka w WP tak aby Linki z Prolinka były jako Widget? Każda moja próba kończy się tym, że "Wystąpiły błędy w osadzaniu linka testowego. Sprawdź poprawność osadzenia kodu na swojej stronie..."

Działa komuś poprawnie ta wtyczka? Testowałem ze znajomymi na rożnych serwerach i serwisach - wszędzie jest to samo, po instalacji jest akceptacja super, ale po jakimś czasie wywala na czerwono błąd i "sprawdź instalacje" po ponownym sprawdzeniu znowu kilka godzin jest dobrze po czym wyskakuje z powrotem i tak w koło Macieju ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności