Skocz do zawartości

elKatalog - nowa rodzina katalogów

elkatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

z więlką przyjemnością przedstawiam pierwsze dwa katalogi oparte na nowym skrypcie katalogowym - elKatalog.

elKatalog to wtyczka systemu Wordpress umożliwiająca tworzenie w prosty sposób katalogów stron.Więcej informacji dostępnych będzię wkrótce na domowej stronie skryptu elkatalog.com. Zapraszam!

elWedding.eu - Katalog stron ślubnych.

elShop.com.pl - Katalog sklepów internetowych.

Kilka słów o katalogach. Katalogi nowe, systematycznie linkowane, moderowane, dobrze zoptymalizowane z gwarancją pozostania w siecie przez wiele lat! Docelowo grupa zawierać będzie ok 20 katalogów tematycznych i 50 ogólnych z multikodami.

Przedstawione katalogi uruchamiamy z myślą o testowaniu skryptu. W przypadku wystąpienia nieprowidłowości w działaniu strony proszę o kontakt na adres: kontakt@elkatalog.com lub priv. Z góry dziękuje za wszystkie przekazane opinie i uwagi - z pewnością pozwoli to nam na szybsze dopasowanie skryptu do potrzeb pozycjonowania.

Po testach uruchomimy sprzedaź pluginu. Zapraszam do śledzenia tematu.

Kody promocyjne:

elWedding.eu

Premium:

WEDDING0

WEDDING1

WEDDING2

WEDDING3

WEDDING4

Premium Gold:

ELWEDD01

ELWEDD02

ELWEDD03

ELWEDD04

elShop.com.pl

Premium:

ELSHOP11

ELSHOP12

ELSHOP13

ELSHOP14

ELSHOP15

Premium Gold:

ELSHOP31

ELSHOP32

ELSHOP33

ELSHOP34

Po wykorzystaniu kodu proszę o info w celu usunięcia ich z listy.

EDIT: poprawiony link

elWedding.eu - Katalog stron ślubnych.

elShop.com.pl - Katalog sklepów internetowych.

Podałeś ten sam adres do 2 katów :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Będą w najbliższych dniach uruchomione wielotematyczne katalogi na WordPressie z tą wtyczką w najbliższych dniach, czy w pierwszym poście mowa o dalszej przyszłości :D ? Widzę, że szykuje się kolejna fajna katalogowa nakładka na WordPressa.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Będą w najbliższych dniach uruchomione wielotematyczne katalogi na WordPressie z tą wtyczką w najbliższych dniach, czy w pierwszym poście mowa o dalszej przyszłości -_- ?

Tak, myślę, że jeszcze w tym tygodniu uruchomimy pierwszą część katalogów.

trochę mi brakło licznika liter/znaków w opisie strony ^_^

Oczywiście będzie to dodane.

Edit: dodane

Zdecydowanie za mało kategorii.

Nieukrywam, że listę kategorii układaliśmy na podstawie innych dostępnych katalogów ślubnych. W miarę dodawania wiekszej ilości stron lista zapewne będzie ewoluowała. Jeżeli brakuje Ci jakieś konkretnej kategorii pisz na priva, na pewno dodamy.

Chodzi o to, że dodaję strone np o fotografii ślubnej to mam tylko jedną kategorie do której mogę dodać wpis a premium gold ktory pozwala mi dodać do 5 kategori, a przeciez nie dodam fotografii do zaproszeń ślubnych czy innyc tego typu rzeczy. Przemyśl by więcej podkategori stworzyć dla kategorii

SEO in Bielsko-Biała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności