Skocz do zawartości

Świeżutki precel - polecajstrone.pl

konp

Rekomendowane odpowiedzi

tylko za co tu płacić? zero mocy obecnie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Koledzy wyżej chyba już napisali :D ale co tam, napiszę bardziej obrazowo:

W internecie jest naprawdę wiele katalogów i innych miejsc, gdzie można umieścić linki. to oczywiste, że pozycjonując stronę, chcę zostawić tych linków jak najwięcej - ale nie zdołam ich zostawić w każdym możliwym miejscu. Brak czasu i... czy to przełożyłoby się na pieniądze? (w sensie dla mnie of course, a nie dla osób, które chcą ode mnie tych pieniędzy w zamian za zostawienie mojego linka, bo takich ludzi nie brakuje)

Skoro za coś płacę, to ma to spełniać określone funkcje - w tym przypadku najczęściej chodzi o mocny link. W twoim preclu na chwile obecną nie ma mowy o mocnym linku - ba! To spostrzeżenie nie jest tylko moim "widzimisię", bo jak widać wielu kolegów myśli podobnie, co za tym idzie ciężko będzie znaleźć chętnych na zapłacenie ci za wpis. w rezultacie taka sytuacja cię zniechęci (po co masz doglądać czegoś, co nie przynosi ci zysków - a na nie właśnie się nastawiałeś).

zniechęcenie spowoduje porzucenie precla, więc dla mnie oznacza to wyrzucenie pieniędzy w błoto.

Koledzy wyżej chyba już napisali :D ale co tam, napiszę bardziej obrazowo:

W internecie jest naprawdę wiele katalogów i innych miejsc, gdzie można umieścić linki. to oczywiste, że pozycjonując stronę, chcę zostawić tych linków jak najwięcej - ale nie zdołam ich zostawić w każdym możliwym miejscu. Brak czasu i... czy to przełożyłoby się na pieniądze? (w sensie dla mnie of course, a nie dla osób, które chcą ode mnie tych pieniędzy w zamian za zostawienie mojego linka, bo takich ludzi nie brakuje)

Skoro za coś płacę, to ma to spełniać określone funkcje - w tym przypadku najczęściej chodzi o mocny link. W twoim preclu na chwile obecną nie ma mowy o mocnym linku - ba! To spostrzeżenie nie jest tylko moim "widzimisię", bo jak widać wielu kolegów myśli podobnie, co za tym idzie ciężko będzie znaleźć chętnych na zapłacenie ci za wpis. w rezultacie taka sytuacja cię zniechęci (po co masz doglądać czegoś, co nie przynosi ci zysków - a na nie właśnie się nastawiałeś).

zniechęcenie spowoduje porzucenie precla, więc dla mnie oznacza to wyrzucenie pieniędzy w błoto.

pamiętaj, że możesz też "zapłacić" linkiem zwrotnym, wydaje mi się to w pełni uczciwe dla obu stron.

a co do zniechęcenia to o to się nie martw ;)

A link zwrotny zapewne tylko ze strony, którą chcę u ciebie linkowac, tak? :D

To mnie zawsze rozpiezdziela w katalogach, które dają mozliwość "bezpłatnych wpisów". Jak mam na stronie klienta, który jest prawnikiem albo ma wypożyczalnię samochodów dodać linka do jakiegos katalogu?

Poza tym... z linkami to jest taka historia, że później wpisu mi nie umieszczą, bo sobie wymyslą, że opis jest nieunikatowy... a ja linka gdzieś tam mam, ale zapomniałam o nim albo się nie doliczę, która strona linkuje do moich stron, a która nie i w tym momencie robię komuś darmową reklamę, nie mając za to nic.

Nie wspominając o zmarnowanym czasie...

Także wolę zapłacić za dobry i mocny link albo dodać za darmo, korzystając z tego, że ktos zaczyna swoją przygodę z nowym katalogiem i potrzebuje wpisów, żeby wyglądać wiarygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności