Skocz do zawartości

[prasa] ostro o AdWords i AdSense w Gazecie Wyborczej

zaq

Rekomendowane odpowiedzi

"Google to bandycka firma, która działa podobnie do systemu argentyńskiego. Ewidentnie naciąga na reklamach i szuka naiwnych - niestety, sam się nadziałem i straciłem troszkę kasy" - napisał do nas jeden z czytelników

łał, prawie jak nasz troll-frustrat z forum :D

...

łał, prawie jak nasz troll-frustrat z forum :D

może to ten sam :D

a swoją drogą zastanawia mnie jedno, gościu pisze, że płacił coraz więcej w adwords, ale czy on nie dowiedział się co to są limity dzienne na kampanie?

chyba nie, skoro był zdziwiony, że płaci coraz więcej

Przypomnial mi sie artykul GW o tym jak to Plus GSM oszukuje ludzi. A wszystko bylo wynikiem tego, ze wielki "redaktor" poprostu nie zapoznal sie z regulaminem swiadczenia uslug. Przegladajac pobieznie ten artykul meritum chyba bedzie te same :D

Pozdrawiam

Jurdziol

Poziom Wyborczej stale spada, podobnie jak sprzedaż (o 11% w ciągu ostatniego roku).

Pamiętam sprzed około miesiąca tekst o produkcji śliwowicy gdzie redaktorzy twierdzili że robi się ją zalewając śliwki spirytusem i później "zostawia do fermentacji" :zeby:

Kto robił śliwowicę pewnie ze śmiechu się tarza. Ja się tarzałem :rolleyes:

Tekst ten również był na głównej portalu Gazeta

może te nowe "interesujące" artykuły mają coś wspólnego ze zlikwidowanym tytułem "Nowy Dzień" :rolleyes:

wielki "redaktor" poprostu nie zapoznal sie z regulaminem swiadczenia uslug.

Dokładnie, w AdSense czy AdWords wchodzi się na własne życzenie i na własną odpwiedzialność.

P.S. przy okazji o co chodzi z domeną echo.pl, czyja to domena Agory czy ktoś sobie robi jaja z przekierowaniem 302 na ich strony ?

P.S. 2 już chyba wiem "Zarząd Agory SA z siedzibą w Warszawie ("Spółka") informuje o nabyciu udziałów stanowiących 51,01% kapitału zakładowego spółki pod firmą "Wibor" Sp. z o.o. ("Wibor") z siedzibą w Nowym Sączu, nadawcy lokalnych programów radiowych pod nazwą "Radio Echo Nowy Sącz" i "Radio Echo Kraków". W wyniku nabycia wymienionych powyżej udziałów, udział Agory SA w kapitale zakładowym Wibor wynosi łącznie 100,00% i upoważnia Agorę SA do wykonywania wszystkich głosów na zgromadzeniu wspólników." źródło: https://www.agora.pl/agora_pl/1,66532,1818622.html

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności