Skocz do zawartości

Książki o pozycjonowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Poszukuje książki o pozycjonowaniu juz trochę wiem o pozycjononiu itp ale na necie znalazłem tylko 2 ksiązki i ich opinie nie zabardzo były zachęcające do kupna.

Czy ktos by mi mógł podac książkę z której sie uczył i osiagnoł duży efekt w wyszukiwarkach?

Jesli nie chcesz podawac tu to napisz mi na PW

Z góry dziekuje i Pozdrawiam

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja się uczyłem z książki "Google dla praktyków", autor Andrzej Szewczyk, wyd. lipiec 2003 (kupiłem od razu po wydaniu). Ciekawa ksiązka. Obecnie nadaje się jako podręcznik historii. Dawniej nie było tak łatwego dostępu do wiedzy o SEO jak obecnie.

Teraz jest inny problem. Wiedzy jest tak dużo, że wielu osobom nie chce się czytać. Jak chcesz się nauczyć, to zapraszam do lektury tego forum.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Witam!

Tomasz Frontczak wydaje ksiazke juz niedlugo. Jest ona bardziej o marketingu w wyszukiwarkach ale napewno cos ciekawego tam znajdziesz.

link

Pozdrawiam

PS. A pozycjonowanie nie ma sie co uczyc z ksiazek bo to jest wiedza ktora na bierzaco sie zmienia.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Na necie wiele stron jest 1-5 w google a nie posiadają żadnych linków ani nie dodaja do katalogów;)

podaj przykłady

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czytaj to forum. Nie oczekuj, że w tym wątku otrzymasz odpowiedź i gotowy przepis na pozycjonowanie. Zapraszam na do forum Dla początkujących. Po prostu czytaj i zdobywaj wiedzę - doceś fakt, że ona jest za darmo. Jeżeli napiszesz, że nie masz na to czasu, to po prostu daj sobie spokój.

Tomasz Frontczak wydaje ksiazke juz niedlugo. Jest ona bardziej o marketingu w wyszukiwarkach ale napewno cos ciekawego tam znajdziesz.

A myślałem, że ten koleś to jakis picuś co pierwsza w życiu książkę wydaje, ale teraz zerknąłem to chyba helion tak.

Takie wrażenie odniosłem patrząc na jego zdjęcie po lewej - wzbudza we mnie -100% zaufania.

Przykre książka może być ciekawa, ale raczej dla laików.

Polecam wszystkim przedsiębiorcom, którzy pojęcia o necie nie mają lub wydaje im się że mają, później zapraszam do mnie na pozycjonowanie :D

A myślałem, że ten koleś to jakis picuś co pierwsza w życiu książkę wydaje,

Ten "koleś" to stały bywalec tego forum.

Książka faktycznie o pozycjonowaniu stricte nie będzie, ale w tej branży warto mieć pojęcie o tematach pokrewnych.

Pozdr,

Z

Sory wielkie. Nie chciałem Cię ani nikogo obrażać. Strona po prostu nie wzbudzila mojego zaufania.

Także moje wielkie przeprosiny. Życzę sukcesów - specjalistom od seo i marketingu się nie przyda ale może oświeci naszych przyciemniałych przedsiębiorców.

Chodzilo mi tylko o to, że teraz wiele osób coś pisze, bo wydaje im się, że sa expertami z danej dziedziny jak np pani Ewelinka z K2 - expert w pozycjonowaniu, który twierdzi, że slowo kluczowe musi występować na stronie aby można ją było pod to słowo pozycjonować, lub że PR ma wpływ na pozycję strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności