Skocz do zawartości

Automatyczne dodawanie stron do Katalogów

mikos

Rekomendowane odpowiedzi

Istnieją programy które automatycznie dodają url strony do wielu katalogów dla wybranej kategori.

Np. Web Ceo,MegaWeb Super Submission, Active WebTraffic - programy te zawierają baze z zachodnimi katalogami.

Mam pytanie czy można gdzieś zlaleść podobne narzędzia z polską bazą katalogów?

Pierogi robione ręcznie też są leprze od tych robionych na masową skale. Ale do ich robienia można użyć miksera i nic im to nie zaszkodzi.

Gdyby ktoś zmajstrował skrypt, który dodawałby do 5 - 10 katalogów w jednej sesji z wcześniej sumiennie przygotowanej listy, zmieniał anhory według opisu, sprawdzał istniejące kategorie by nie dodawać nie potrzebnie nowych. To był by pewnym ułatwieniem a nie masową spamerką bez opamiętania. I tak większość jak dodaje ręcznie to korzysta z wieloschowków lub notatek w operze. Taki skrypt uwolnił by go tylko od mechanicznego, klikania w linki. I tak czasem trzeba by nr do tokena wpisać ale to i tak wiele mniej pracy by było niż kilka godzin dziennie klik, klik, klik.

Wiecej szkody niz dobroci ... ja takie strony banuje bezpowrotnie dlaczego??

kategoria: Budownictwo - podkategoria: - docieplenia - strona dodawana to: odzież sportowa :pisze:

Strona dostaje bana i tyle bo wiem ze to pie.....ny pseudo pozycjoner za mini kase ....

Bywa ze po kilku tygodniach ktos pisze "dlaczego nie moge dodac strony" ... ano dlatego ze ktos wczesniej bawil sie automatycznym skryptem a ja nie mam czasu na poprawianie tego co ktos spe.....lil i skasowal klienta. Tak wiec przestrzegam przed kiepskimi automatami. Polecam reczne i przemyslane dodawanie do katalogow. Na forum widzialem kilka ogloszen recznego dodawania ale czy tak jest to nie wiem.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Żeby nie wklepywać w kółko tego samego w różnych rubrykach korzystasz z programu który przechowuje kilka różnych opisów i w zależności od potrzeby tylko wskazujesz co gdzie ma wkleić. Ja stosuje notatki w operze i generalnie jestem z tego zadowolony.

Laki dlatego też pisze że taki skrypt musiał by być trochę inteligentny żeby spamu nie robić i rozróżniać kategorie.

Ja stosuje notatki w operze i generalnie jestem z tego zadowolony.

Choć nie ja o to prosiłem, to skorzystałem. Dzięki Ci przyjacielu za tak trafną poradę. Dotychczas męczyłem się z kopiuj/wklej z pliku tekstowego. Z Opery nie korzystałem już od jakiegoś czasu, ale wczoraj, po przeczytaniu tego posta nastąpił triumfalny powrót do tej przeglądarki. Rzeczywiście notatki są bardzo przydatne i zdecydowanie przyspieszyły moją pracę. Jeszcze raz dziękuję za ową poradę.

Ucząc się języków obcych zaopatruj się w odpowiednie podręczniki. Księgarnia lingwistyczna zaprasza do zakupów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności