Skocz do zawartości

dodawarka do Qlwebów

lechup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Pisałem gdzieś, że mam zamiar udostepnić narzędzie pomocne przy dodawaniu stron do Qlwebów, i jest :) Zapraszam do rejestracji...

https://baidu.pl

PS: Jest w fazie testowej i nie jest w pełni zautomatyzowane, więc pewnie dopiero jutro wrzucę zaideksowane kategorie dla waszych stron... w bazie mam na razie ok. 600 Qlwebów i ok. 205 000 kategorii - oczywiście nie ma nic za darmo dlatego wersja udostepniana oferuje max 2 strony + 100 kategorii w Qlwebach od PR 0 do PR 3

PS: jak ktoś się zarejestruje i wypełni wymagane pola do 23 to może jeszcze dzisiaj odpale robota i wrzuce bazy dla zarejestrowanych stron...

PS2: cos ostatnio mi superhost nawala wiec jak będzie niedostępna strona dajcie jej szanse po 1-2 minucie...

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Strona oczekuje na indeksację kategorii." - mam rozumieć, że teraz robot wchodzi do każdego katalogu ? I szuka odpowiedniej kategorii ?? Bo gdyby były zapisane w bazie trwało by to ułamki sekund ...

To jest tak zrobione na razie że sam na lokalnym swoim kompie mam baze qlwebów i ich kategorii bo nie chce przeciążać serwa... jakby musiało wyszukiwać z 205 000 kategorii to by mi od razu napisali ze 10 maili...

ok. 23 pojaw się znowu to powinno coś pojawić się : )

Tak, tak, tak : ) super darmowe programy i inne rzeczy - freedownload. Nie musisz tego czytać bo i tak wiesz o co chodzi z tą sygnaturką ;)

ludzie to ma pomagać : ) nie doda od razu do wszystkich... sam będziesz musiał popatrzyć czy ci kategoria odpowiada czy nie - nie zrobiłem narzędzia spamujacego... poczekajcie do 23, tylko pomyślcie dobrze nad słowami kluczowymi...

Cześć chciałem napisać coś na twoim forum tak dla testu i jest zonk

Query: INSERT INTO baidupl_forum_posts VALUES('', 1, 'post', 'Test test', '0' , '10', '0', '2006-05-23 22:53:39', '0', '', 0, '1', '0', '0')

File: /home/phpbpcom/public_html/baidu-pl/includes/functions/forum.php, linie: 263;

Error: Column count doesn't match value count at row 1

I na stronie z kontaktem chyba style poszly sie je...

Tak to jest wypusczać strone na niedokończonym skrypcie : ) forum jutro poprawię, wrzuciłem bazę dla tych stron które się zarejestrowały... testujcie... i zdjacie raport...

No coz - dodalem strone, wklepalem do 5 katalogow - dziala super. Brakuje mi jednak listy katalogow i zaznaczenia, do ktorych katalogow strona zostala dodana, a ktore katalogi zostaly pominiete (jak przyszlosciowo bede katalogowac recznie, to nie chcialbym powtarzac wpisow)

Ok pomyśle nad tym...

Co do Quebexusa to niestety dopiero jutro sprawdzę... bo jutro mam maturę z anglika więc idę już spać... mam nadzieję że się nie zrazisz do systemu : )

mkr masz pecha wyjatkowego : ) baza qlwebów była tworzona jakieś 2 tygodnie temu wiec może niektóre się już zwinęły... będę pracował nad robotem czyszczącym bazę...

jakbyś mógł podaj ze 2 adresy katalogów... moze tam inaczej tokena mają zainstalowanego...

A i podawajcie adresy stron jak macie jakiś problem - dot. np qbexusa

PS: Mogę zrobić opcję "wymuś token" : )

PS2: Juz wiem czemu masz błąd Qbexus - to wina tego że nie pomyślałem że możesz dać entera w opisie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności