Skocz do zawartości

Sprawdzanie pozycji w Google, Onet i WP - jak?

viki

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać wszystkich, gdyż to mój pierwszy post :P

Przeglądam forum poszerzając wiedzę, jednak nie mogę znaleźć (darmowego) narzędzia które sprawdza pozycję i w Google, i w Onet, i w WP. Wiem ze jest WebCEO, ktore by mi odpowiadalo, jednak potrzeba $$$ albo sie ograniczac co do ilosci slow.

Free Monitor for Google jest "for Google". I to jest jego wada, bo tak to by mi wystarczyl, gdyby tylko obslugiwal Onet i WP. Stad zapytuje: czy jest jakies narzedzie do sprawdzania tychze pozycji? Moze byc onLine, moze byc offLine, byleby obslugiwalo duzo slow kluczowych (parenascie na strone) i tak pierwsze 100 pozycji sprawdzalo. :)

Pozdrowienia ;)

szukaj: seo.net.pl

;) Dziękuję. Kiedyś przeleciało mi przed oczami, ale odpuscilem, bo mialem wrazenie, ze jest zbyt ograniczone. Natomiast teraz jak sie gruntownie przyjrzalem, to widzę że kawał niezlej roboty ktoś odstawil i chyle czola przed autorem. ;)

Freemana wlasnie ogladam ... :)

• 2 tygodnie później...

Ja również szukam jakiegoś fajnego i DARMOWEGO narzędzia tego typu, bo www.seo.net.pl jest ok, ale nie generuje raportów automatycznie i nie sprawdza progresu. Do tej pory korzystałem z Advanced Web Ranking 4.6 i byłem baaaaardzo zadowolony, jednak minęło 30 dni i pojawił się problem :/

Znacie jakieś podobne narzędzie za free?

• 1 rok później...

Szacunek za pracę włożoną w to narzędzie (seo.pl).

Tyle tylko, że wydawanie 320zł rocznie jest bezsensowne!

Za około 600zł masz Webseo - SmallBiz Edition czyli ogromny kombajn do pozycjonowania.

Nie musisz nawet wydawać złotówki, ściągasz wersję free i naprawdę ogrom funkcji w tym sprawdzanie pozycji w polskich wyszukiwarkach – onet, wp, interia, gazeta, netsprint, szukacz i chyba coś jeszcze no i oczywiście google, ponadto są tam niemal wszystkie najważniejsze wyszukiwarki z poszczególnych państw. W wersji free masz możliwość za jednym zamachem sprawdzić do 5 fraz.

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności