Skocz do zawartości

Katalog AK-47

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zapraszam do nowego mojego katalogu:

AK-47

Katalog lekko zmodyfikowany, posiada:

- miniaturki;

- PageRank;

- LinkPopularity (chwilowo brak);

- mod-rewrite;

- nazwy w adresie www;

- szczegóły jak anchor title;

- odwiedziny robotów;

- moderowany;

- zgłaszanie spamu/niedzałających stron;

- powiadomienie o dodaniu lub niedodaniu strony;

- kanał RSS;

- wyszukiwarka + mod-rewrite by Irek;

- mapa strony;

- wizytówka strony

.. i kilka innych modyfikacji. W wolnych chwilach kolejne :)

Zapraszam do dodawania swoich stron, i proszę pamiętać,

im krótszy title tym lepiej, więc zbednę są w nim wszelkie znaczki,

adres www, czy slogany najlepszy, najwiekszy.

Takie wpisy są usuwane, ponieważ moderacja

ich pochłoneła by zbyt dużo czasu.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Katalog jak najbardziej dopracowany (zreszto jak wszystkie Twoje katalogi) :)

Dopracuj jeszcze mod-rewrite, ponieważ jest problem z przejściem do kolejnych podstron, jeżeli w podkategorii jest więcej wpisów niż mieści się na jednej stronie.

Przykład: https://www.ak47.site24.pl/Katalogi,SEO,pod,4.html

nie działa przejście na kolejną podstronę: https://www.ak47.site24.pl/Katalogi,SEO,pod,4,10.html

Not Found The requested URL /Katalogi,SEO,pod,4,10.html was not found on this server.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Dopracuj jeszcze mod-rewrite...

Poprawione.. kto by pomyślał, braakowało tylko jednego przecinka.

.. już jest taki prosty w pośpiechu zrobiony.

Dziękuję za ocenę, i przypominam o dodawaniu stron zgodnie z regulaminem

oraz zgodnie z podpowiedziami podczas dodawania strony.

EDIT: Dodałem powiadomienie o dodaniu lub odrzuceniu strny,

dlatego podczas dodawania strony wymagany jest adres e-mail.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Fajny katalog, ale jest jeszcze jeden problem.

Jak dodawalem strone i pomylilem adres (strona nie istnieje o tym adresie), to zamiast mnie oinformowac, zebym nauczyl sie pisac wywala:

Warning: fopen() [function.fopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/ak47/domains/ak47.site24.pl/public_html/otwarty_disp/getPageInfo.php on line 62

EDIT:

Chetnie bym sie dowiedzial, dlaczego zostaly odzucone moje strony, ktore byly w prawidlowych kategoriach. Miedzy innymi moja strona domowa www.janusz.w.v1.pl dodana do kategorii "Strony domowe" i z anchorem "Strona JAZEONA". :/

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Nie moge wejsc na strone :/

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Fajny katalog, ale jest jeszcze jeden problem.

Postaram się to naprawić.

Chetnie bym sie dowiedzial, dlaczego zostaly odzucone moje strony, ktore byly w prawidlowych kategoriach. Miedzy innymi moja strona domowa www.janusz.w.v1.pl dodana do kategorii "Strony domowe" i z anchorem "Strona JAZEONA". :/

Ponieważ, Twoje strony były dodane niezgodie z regulaminem, a dokładniej tytuł zawierał jakieś śmieszne znaczki, a jak widać na podstawie tytułów są tworzone adresy podstron, np:

https://www.ak47.site24.pl/Pozycjonowanie,i...a,szcz,135.html

Przez co tytuły typu: ***** fajny tytuł *** i inne tego tupu są usuwane, ponieważ jest napisane podczas dodawania strony jak i w regulaminie jak ma wygladać prawidłowy wpis, a gdybym chciał poprawiać każdy "niechlujny" wpis, zabrakłoby mi życia, na zaakceptowanie wszytskich dodanych stron.

Nie moge wejsc na strone :/

Testuję nowy serwer, i jak widać już jakieś problemy go dopadły :/

Mar.

***** fajny tytuł *** i inne tego tupu są usuwane, ponieważ jest napisane podczas dodawania strony jak i w regulaminie jak ma wygladać prawidłowy wpis,

Tytul strony rzeczywiscie jest z "buzerami", ale wpis do twojego katalogu byl bez "buzerow". Poprzez "tytul strony" w rozumieniu twego katalogu ja zrozumialem tytul wpisany podczas jej dodawania, a ten juz byl bez znakow specjalnych - zgodny z regulaminem.

Zeby bylo smieszniej, przez niwuwage dodalem tez strone z bardzo dlugim tytulem - myslalem, ze dodaje ja do kolejnej kategorii i dlatego nie modygikowalem - z wpis zaakceptowales.

Ale OK. Juz sie nie czepiam - admin w swoim katalogu moze wszystko :)

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Jazeon: skrypt coś chyba nie funkcjonował dobrze, bo zauważyłem, że jak się poprawiało tytuł, to po dodaniu nadal był pierwotny. Teraz jest już ok, i jest sprawdzanie długości tytułu, że jak ktoś da za długi to nie doda strony, a ja nie będę musiał dodawać, jeszcze dorzucę sprawdzanie na znaki specjalne, bo przy takiej zmianie jak, tytuł w adresie www jest to konieczne, ponieważ wystarczy, że ktoś w tytyule zastosuje "/" a adres już nie będzie poprawny.

Więc zapraszam do dalszej oceny, zgłaszania swoich wpisów i wszelakich uwag. I chcialem też poinformować, że wyniku zmiany serwera część wpisów przepadło, za co bardzo przepraszam.

Mar.

Wprowadziłem kolejne rygorystyczne warunki dodania, tylko teraz wszystko to robi za mnie skrypt. A dokładniej tytuł nie może być dłuższy niż 40, nie może zawierać niedozwolonych znaków / \ ; \" ! @ # $ % ^ * ? &, opis musi być z przedziału od 150 do 250 znaków, oraz musi być podany adres email. Nie spełnienie powyższych warunków nie pozwala na dodanie strony i jest yświetlany stosowny komunikat. Dzięki czemu, teraz nie muszę usuwać prawie żadnych stron, bo teraz są dodane wszystkie poprawne.. :D

Automatycznie są też poprawiane słowa kluczowe, gdy komuś zapomni się wstawić spację po przecinku i pisze słowa kluczowe jednym ciągiem, bo przez coś takiego rozwalało kataalog.

Po zaakaceptowaniu jest wysyłany mail, w ktorym jest link do wpisu, przez co szybko można zobaczyć położenie wpisu, nawet bez wchodzenia do katalogu, co jest bardzo przydatne dla osób katalogujących.

Udało mi się także wczoraj odpalić LinkPopularity, dzięki pomocy administracji OVH.com/pl za co im bardzo dziękuję.

Pozdrawiam i zapraszam do dalszej oceny i dodawania wpisów.

Mar.

są dodane wszystkie poprawne
Jak by to powiedzieć? Zobacz sam :D

https://www.ak47.masternet.pl/Katalog,stron...ch,szcz,62.html

Słowa kluczowe:

katalog, stron, internetowych& amp;quot;

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

No tak, data dodania wpisu: 15-09-2006, poprawki wprowadziłem dopiero wczoraj. :D

Mar.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności