Skocz do zawartości

10k linkow i jedna domena

perpetka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Mam pytanie do doswiadczonych pozycjonerow oraz uzytkownikow tego forum na temat piaskownicy i linkow. Otoz....

Mam strone ktorej link (dajmy na to "papierosy") znajduje sie na 10.000 podstron domeny mojego partnera - A, 10.000 na B i 10.000 na C. Sa to 3 rozne domeny, rozne ip itd.(niezalezne) .. mam na nich ten sam anchor.

Pytanie: Czy moge trafic za to do sandbox-a pod tym anchorem ? A moze to grozi odstrzalem google i wypadnieciem z indeksu? Innymi slowy jak google zapatruje sie na wiele linkow z tej samej domeny ? Wydaje mi sie ze nie powinnnam dostac bana/sandboxa za to ze moj link jest na 10 000 podstronach jednej domeny, ale nie jestem pewna w 100%.

z gory dziekuje za wszelka pomoc i rozwianie watpliwosci :)

Pozdrawiam

Wasza Perpetka :)

dodaj do kilkudziesieciu katalogow z innym anchorem, zmniejszy to prawdopodobienstwo dostania filrta

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Ja mam stronke która istnieje 3 miesiace w sieci i od poczatku ja pozycjonuje, teraz kupiłem link pozycjonujacy na przemo i równiez sie troszke obawiam filtru bo przemo.org ma zaindeksowanych w google 100 tysiecy podstron :)

Poki co czesc linków z przemo jest juz zaindeksowana od tygodnia ale filtru jeszcze nie dostałem, zmian w serps równiez nie widze, czekam cierpliwie co zrobi google :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Poki co czesc linków z przemo jest juz zaindeksowana od tygodnia ale filtru jeszcze nie dostałem, zmian w serps równiez nie widze, czekam cierpliwie co zrobi google :)

Lekki Off:

Jak najprościej sprawdzić czy z danej domeny mam zaindeksowane jakieś linki do mojej strony ?

Jak najprościej sprawdzić czy z danej domeny mam zaindeksowane jakieś linki do mojej strony ?

Ja sprawdzam cache w google, cache:strona-na-ktorej-mamy-link.pl i patrze czy jest juz zaindeksowana strona z moim linkiem

mozna równiez pobawic się narzedziem https://www.linkvendor.com/seo-tools/domain-popularity.html msn i yahoo lub zapytanie link:mojadomena.pl i sprawdzic czy dany link z danej domeny znajduje sie na liscie

Tak (o ile nie jest z parametrem nofollow, w js lub cos podobnego), co nie znaczy ze odrazu wpłynie na pozycje w SERPS. Trzeba poczekać.

Mam strone ktorej link (dajmy na to "papierosy") znajduje sie na 10.000 podstron domeny mojego partnera - A, 10.000 na B i 10.000 na C. [...]

Pytanie: Czy moge trafic za to do sandbox-a pod tym anchorem ?

IMHO optimystą jesteś...

Albo masz stara domena albo słabe linki.

1500 side-wide z 1 domena (PR4) mogą załatwić filtr dla pólroczniej domeny (PR2 i około 80 dobre BL).

jezeli twoja domena jest nowa i nie ma za duzo linkow a dowalisz nagle to zaliczysz filtr na bank :)

To ze jak dowale duza iloscia linkow z ROZNYCH domen to wiem ze trafie pod filtr. Mi natomist chodzi o linkowanie (stopniowe badz nie) z JEDNEJ domeny. Np. 10.000 linkow z domeny abcd.com. Czy doswiadczeni "seomastersi" moga odpowiedziec na to pytanie? Musze miec pewniaka. Ban lub nie.

IMHO optimystą jesteś...
Optymistką :)

@TTSEO, odosobniony przypadek czy moze regula? Bo w sumie jeszcze sie z tym nie spotkalam. Nigdy. To bankowo pewniak? Potwierdzone jakos? Troche dziwne bo kiedys linkowalam 7 miesieczna domene naprawde ostro i nie bylo problemu. Piela sie w gore w indeksie. I do dnia dzisiejszego bana nie posiada i jest na topie...

Pozdrawiam.

jesli chodzi o o linki z 1 domeny na 10.000 podstron to raczej nic Ci nie grozi

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Hmm, nie wiem.

Jestem zdziwione, jęsli tu czasami czytam ile linki można bezpieszne dodać, ale po doświadczeniach jestem raczej ostrożny.

Warto też pamiętać o jakóść linki: z reguły nie mam strony z więciej niż około 10 linków wychodzący i linkuję tematycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności