Skocz do zawartości

Katalog SEO na phpLD

luinalcar

Rekomendowane odpowiedzi

Brakuje mi pobierania danych z meta oraz podkategorii wina/alkohol bo swojej strony jakos nie moglem dopasowac do zadnej innej i w sumie wyladowala w humor ;/

A po co Ci przy dodawaniu stron loga kart kredytowych ? Czyzby katalog mialby byc platny ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Brakuje mi pobierania danych z meta oraz podkategorii wina/alkohol bo swojej strony jakos nie moglem dopasowac do zadnej innej i w sumie wyladowala w humor ;/

A po co Ci przy dodawaniu stron loga kart kredytowych ? Czyzby katalog mialby byc platny ?

No coz z tego co wiem phpLD nie ma jeszcze takiej funkcji ale bede sie rozgladac.

Katalog nie bedzie platny ale planuje wprowadzic linki sponsorowane ale to dopiero wtedy gdy bedzie katalog cos wart :>.

pozdrawiam,

L.

Jest Gotowy moduł do Phpld który pobiera dane z meta - wersja jest płatna 10$ za dostęp do wielu podobnych modułów.

Poszukaj na forum projektu.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności