Skocz do zawartości

gotlinks.info - wordpress MU

elpav

Rekomendowane odpowiedzi

W skrocie:

Zaniechany projekt, domena sie marnuje, serwer na nazwa.pl

Pomyślalem, ze skoro ja nie wykorzystuje, to moze komus sie przyda ;)

Wszystko stoi na Wordpress MU, każdy moze sobie zalozyc bloga - subdomena - costam.gotlinks.info

Kilka skorek do wyboru, jesli ktos bedzie chcial jakies nowe funkcje to pewnie wtyczki ze zwyklego WP zadzialaja - prosze pisac, powgrywam !!!

Instalacja intuicyjna, aktywacja w mejlu.

Chyba tyle, jak ktos chce sie pobawic to zapraszam ;)

https://gotlinks.info/

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Fajne, ale mam obawy ;) czy za pare miesiecy, jak ktos sobie podlinkuje takiego bloga on nie zniknie. Wiesz moje obawy wywoluje stwierdzenie:

Zaniechany projekt, domena sie marnuje, serwer na nazwa.pl

Pomyślalem, ze skoro ja nie wykorzystuje, to moze komus sie przyda

Domena jest do 15 stycznia 2008.

Na razie sie skupiam na studiach i zarabianiu w sposob malo wyrafinowany ;), ale do przyszlego roku zapewnie wroce do projektu :P zreszta nawet jesli nie, a będzie sie to rozwijalo to spokojnie domenke sie przedluzy.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

• 2 tygodnie później...

[404] File Not Found : Plik nie istnieje

Podany w zapytaniu URL /wp-index.php nie został odnaleziony na tym serwerze.

The requested URL /wp-index.php was not found on this server.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności