Skocz do zawartości

zabierzcie domeny z az

infobank

Rekomendowane odpowiedzi

mail od az:

Dzień Dobry!

Niestety nie można już dokonać przedłużenia domeny: xxx.de . Domena wygasła dnia 2007-04-05 .

Dzień później została zarejestrowana przez osobę trzecią.

mail z informacją o przedłużeniu - 2007.04.05 - wpłata dokonana 2007.04.05

- co wy na to kierować sprawę do sądu? - i jak na 2 dzień po wygaśnieciu była mozliwość zarejestrowania domeny?

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kiedyś miałem z nimi wpadke : próbowałem zarejestrować wolną domene.com atrakcyjna nazwa , formularz sie wyłożył, dzwonie i chce telefonicznie, konsultantka mówi telefonicznie verboten i trzeba nastepnego dnia albo jak formularz zadziała ............. po 12 godzinach jak formularz zadziałał domena była już zajęta .......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mialem to samo ... wala w kule niby faktury przesylaja, ale do mnie nie docieraja bylem w usa gimnastykowalem sie z nimi ci by zmienili mi maila 3 razy wyslalem 0 nie chcieli mi zmienic maila do konta ani przeslac linka do jakiegos systemu platnosci zebym domene mogl oplacic... telefonu tez nie uzywaja bo w usa mialem wlaczony telefon, a na DI w jakims artykule mowili, ze uzywaja wiele roznych sposobow na kontakt z klientoem. Ujmujac so w kilku slowach wyj... mi domene i potem wolali za nia 200$ wiec dalem sobie na wstrzymanie bo tak bardzo mi nie zalezalo, ale wpienilem sie dopiero jak mi jakis czolowiek gadal przez telefon, ze oni nie maja zadnych obowiazkow i ze powiadamiaja to jest ich dobra wola... litosci to przeciez ja i inni klienci utrzymujemy to firme wiec to nalezy do ich obowiazku, a nie dobrej woli. Chamstwo i drobnomieszczanstwo.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Ja przedłużam jak tylko pojawi sie taka możliwość. Nie lubię czekać do ostatniej chwili. Ale widzę, że lubisz ryzyko :przytul:

Jedyny minus to mało użyteczny panel administracyjny. Ale idzie sie przyzwyczaić.

No i ceny mają wysokie na kolejne lata...

jaki 30 dniowy? zresztą 21 dniowy jeżeli chodzi o szczegóły - domena została zarejestrowana mimo opłacenia na następny dzień ;)!:) - wg info z nowego maila - domeny niemiecki są wolne już na następny dzień

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

temat w górę, ale chodzi o jedną inną rzecz

AZ.pl psuje się i bardzo u mnie traci przez prostą rzecz

z cennika:

Lp Domena Rejestracja Przedłużenie Promocja do

1 .eu 15.0 zł netto za rok 49.0* zł netto za rok 30.04.2007

tymczasem pod gwiazdką:

*cena promocyjna, odnowienie domen .eu rejestrowanych do 02.01.2007 wynosi 89 zł netto

ŚWIŃSTWO

wynika z tego, że cena za przedłużenie jest dla domen które dopiero za rok będą przedłużane, a Ty który masz domenę rok temu zarejestrowaną płać 89 zł.

Zwykłe świństwo.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

terminy jakieś durne dotyczą przede wszytkim Polski.

Demney zagraniczne można KUPIĆ kilka sekund po zakonczeniu treminu.

Jeżeli firma AZ na choćby 10 sekund przed wygaśnieciem domeny nie mała Twoich Pieniędzy na konice to jak miała KUPIĆ tą domenę ? Sponsoring ?.

Az należy raczej do "średniej" półki jakości usług, ale na litość kłania się logika?

zapłacone kartą - ale nie zostało zatwierdzone - z konta płatność nie ubyła

@mrtn mam nadzieje, ze nie do mnie piszesz,

Nie piję do płacenia w dniu wygaśnięcia domeny :) - to Igranie z Ogniem.

przedłużenia u nich robią się coraz droższe i ostatnie n domen kupowałem gdzie indziej (kierując się jak zwykle kosztem przedłużenia).

A nie lepiej zarejestrowac pewnie i bez konserwantow na OVH.pl? No chyba ze OVH ma jakies wady, o ktorych ja nie wiem. Gdy zaczalem kupowanie domen .pl i innych, to AZ nawet ie bralem pod uwage, ze w moich najsmielszych snach odwaze sie w tej firmie cos kupic. Poza tym nie biore pod uwage w ogole firmy NAZWA.pl i juz wiecej HOME.pl (nie moge przebolec, ze moje przedluzenie bedzie mnie kosztowac az 110 PLN!!!), przeciez to prawie 30 euro, siwy dym! za ta cene mam 6 domen .de!!! albo 3 com net org info eu!

siwy dym!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności