Skocz do zawartości

Strona raz znika raz sie pojawia

GREG1502

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam to samo strona roczna i jest i jej nie ma od 2 dni nie ma i według moich spostrzezen wróci jutro lub pojutrze

nie chce tak

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Większość ma ten problem .. :( nikt nie udzielił jeszcze odpowiedzi na to ..

marcin_dance .. najgorsze jest to że tak sie zaczyna .. wylotka na 2 trzy 3 dni .. ostatnio miałem juz niestety 14 zobaczymy co będzie dalej jak tak dalej pójdzie to z SEO będzie sie trzeba przestawić na SEM ;)

Mam to samo na kilka pozycjonowanych fraz latam bardzo mocno, wygląda jak chwilowy filtr. Różnie to się rozkłada po różnych DC.

Czasami nie ma mnie na żadnym, czasami tylko na części, to znów jestem na wszystkich. Domena od sierpnia więc mniej niż rok, ale zabawa zaczęła się jakieś 2 miesiące temu. Moim zdaniem nie możemy mówić o filtrach a raczej o jakimś bałaganie w Google.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• 2 tygodnie później...

Ja tez mam podobnie. Strona Hanka.pl była pozycjonowana pod słowo Koluszki. Powolutku nie za szybko pięła się w gore. Obecnie nie wiem nawet, na jakiej jest pozycji, a PR 3 zrobił się na 2.

Co ciekawe wpisując w G Hanka.pl w wynikach domena jest dopiero 21 wyżej sa wpisy z katalogów. Trwa to już jakieś 10 dni czy wróci na miejsce zobaczymy.

P.s

Moze ktoś mi powie o co chodzi??

Qurde u mnie to samo - parę dni wysokie pozycje na wszystkie frazy, potem znowu spadek, Był nawet okres w którym mój sklep wypadł na moment z indexu i nie było Go przez 3 dni ;). Mam nadzieję że Googlarka sie naprawi bo jak tak dalej pójdzie to nie będzie ciekawie.

Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki.

Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły

ktoś jeszcze chce się pożalić ;)

cierpliwości, poczekamy zobaczymy, przed update bądź w trakcie, Google chce mieć aktualne treści, łapie nowe linki może to wpływać na skoki stron, grunt to robić to co do tej pory, no panic ;)

googlarka na pewno się naprawi (o ile jest popsuta) w co wątpie :D hehe

searching.. bing.com

Hunting in Poland

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności