Skocz do zawartości

Ilosc wyników wyszukiwania

gothen

Rekomendowane odpowiedzi

Wsume pytanie proste ale nie znalazlem odpowiedzi.

Od 2 tygodni zauwazylem , ze dla danej frazy ilosc wynikow wyszukiwania wacha sie od 2.400.000 po 15.000.000.

Przy czym caly czas (maj , czerwiec) wachal sie lekko w granicach 14.000.000 - 15.000.000 i bardzo zadko spadal ponizej.

Akurat w moim przypadku moja strona byla wyzej o 8 pozycji gdy pokazywal 15.000.000 .

Od tygodnia stoi na 2.400.000 i zaliczam spadki(ktore moga byc tez spowodowane koncem FSB - domena 3 miesieczna).

Czy takie wachania to standard ? Czy moze to przedsmak zblizajacego sie exportu TBPR...

Z gory dzieki za odpowiedz.

Poszukaj jeszcze raz dokładniej - było ponad 1.000 razy :)

Czytam duzo i nie znalazlem. Jesli bylo 1000 razy to pewnie jest tez w FAQ dla poczatkujacych .... tez niema

Dzieki za precyzyjna odpowiedz.

Nie przejmuj się - mnie też tutaj tak na początku traktowali :)

Ale dzięki temu nauczyłem się szukać i jestem zadowolony :)

Czy takie wachania to standard? Domena 3 miesieczna

Tak, to standard... :P

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Nie przejmuj się - mnie też tutaj tak na początku traktowali :)

Ale dzięki temu nauczyłem się szukać i jestem zadowolony :)

Naprawde nie przejmuje sie , ale to dzial dla poczatkujacych i wypadaloby dac jakas bardziej zwiezla porade.

Cos w stylu : "Poczytaj o DC". Pomogloby mi to bardziej niz : poczytaj.

Czy takie wachania to standard?

Tak, to standard... :)

Co do wachan , to raczej mi chodzilo o wachanie sie liczby wynikow wyszukiwania dla danego zapytania. To ze wacha sie pozycja w serpach to rozumiem.

Natomiast tak jak w temacie chodzi mi o to ze dla danego zapytania raz jest 2 miliony wynikow raz 15 milionow , dodam ze sprawdzam na roznych DC.

Zależy z jakiego data center pobierze wyniki dla danego zapytania.

Sprawdzam wlasnie na https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/ i na kazdym dc ta sama ilosc wynikow wyszukiwania tj 2.400.000

Gdzie przez ostatnie 3 miesiace te same DC pokazywaly od 14-15 milionow.

Rozumiem jakby jeden dc pokazywal tak a drugi tak. Ale gdy sprawdzam , pokazuja to samo. (sprawdzam zawsze po 3 z kazdej klasy A , na powyzszej stronie)

I wlasnie o to mi chodzilo pytajac , czy to normalne.

Nie raz sprawdzalem przez dluzszy okres czasu nie jedna fraze i widzialem wachania w ilosci 50% wynikow wyszukiwania , ale 600% ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności