Skocz do zawartości

Moja domena ma .... 5 lat

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zarejstrowałem domenę jakieś kilka miesięcy temu, teraz przypadkowo w Mozilli (seoquake) zobaczyłem że moja domena jest w Archive już od 2002 roku :)

Jej historia urwała się na 2005 roku.

Minęło kilka miesięcy i żadnych linków z tamtego okresu nie ma, zobaczymy za jakiś czas.

Będzie to argument w tym że domena powraca do łask po jakimś czasie niebytu, zobaczymy czy dwa lata przekreśla całkowicie domenę, jak narazie w 100% przekreśla.

No i już powiedziane :)

Żeby domena była traktowana jako starsza, to powinna być ciągle "online" - moze byc na niej byle jaki katalog bądź cokolwiek innego, ale wazne, zeby przez caly ten czas mogla byc indeksowana. Jeśli nie, to przez przerwę jest traktowana jako nowa.

jak przeczytałem post to pomyślałem ze jest jakaś nadzieja, trochę to mało logiczne ze nieobecność domeny w indexie robi z niej dziewice

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności