Skocz do zawartości

skierowania 2.0

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

loguje się dzisiaj do adsensa i mam taki komunikat:

Gratulacje! Twoje konto zostało uaktualnione i zawiera teraz całkiem nowe Skierowania 2.0 - kliknij tutaj, aby rozpocząć

Wie ktoś o co chodzi z tym? Niby tak jest wszystko po polsku, ale kompletnie nie rozumiem tego (idea).

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Tak jak skierowania na Firefox dawne np. Tylko każdy reklamodawca może przygotować swoje skierowanie i płaci nie za klik ale np za zakup. I Kwoty są dużo większe.

PPA, czyli Paid Per Action. Płatne za złożenie zamówienia, ściągnięcie Firefoksa, zapisanie się na newsletter. mkr wspomniał, że stawki są znacznie wyższe, mnie się jednak zdaje, że opłaca się to póki co mniej...

płaca za ściągniecie fireforka - bzdura - mam czasem i po 100 ściągnięc i dostałem ledwo 10c ... kpina ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności