Skocz do zawartości

Cosik dla precelowców

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

2 qlweby tylko do podlinkowywania artykułów w preclach. Nie dodawać stron głównych, kategorii i podkategorii.

Nie są moderowane, ale co jakiś czas przejrzę po wpisach.

Linki do identycznych lub prawie identycznych artykułów bankowo usunę.

Dałem trochę punktów w weblinku, przejadę też adderem, co nie zmienia faktu, że dobrze by było, gdybyście zapodali po kilka linków od siebie.

Czekam na sugestie.

www.pozycjoner.artykuliki.com

www.dopalacz.roznosci.eu

różne IP

Wydaje mi się, że wordpressy chodzą głównie na UTF-8, u Ciebie jest ISO, oto wynik (domyślnie podstawiony opis):

" Handel w internecie przeşywa swój rozkwit. Sprzedajemy i kupujemy róşne rzeczy, poczynaj�c od ksi�şek, na domach i samochodach ko�cz�c. �atwy dost�p i wiele ofert wp�ywa ... "

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Być może, ale jakie to ma znaczenie? I tak trzeba coś od siebie nabazgrać a nie kopiować w WP. Poza tym większość WP nie ma desc.

Przecież nie wolno duplikować treści ;)

Ale jak będzie taka wasza wola, to zmienię.

Edit:

Ludzie, co jest z Wami? Napisałem wyraźnie:

NIE DODAJEMY STRON GŁÓWNYCH i KATEGORII.

Przecież na strony główne czeka 10000 innych katalogów.

W związku z faktem, że w dalszym ciągu (mino wyraźnego regulaminu - nie wiem czy bardziej wyraźnie się da) dodawane są strony główne, zastanawiam się nad jedną rzeczą. Mianowicie chcę zmienić regulamin w ten sposób, aby wpisy ze stronami głównymi akceptować, ale wywalać link. Oczywiście będzie to wyraźnie oznajmione nie tylko w regulaminie, ale także na stronach głównych katalogów. Powinno to zwiększyć wartość katalogów.

Co myślicie??

Wg mnie to dobry pomysł. Jeżeli stworzyłeś i napisałeś WYRAźNIE, że dodawać można tylko podstrony z precli, to powinieneś zrobić ten krok. Ja sobie Twoje katalogi chwalę i dodaję wyłącznie podstrony. Sam chciałem i może wypuszczę też katalog wyłącznie do wzmacniania wpisów w preclach.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

• 3 tygodnie później...

O.k, dzięki za info. I jeszcze jedno pytanie mam - czasem tokeny są nieczytelne, więc zdarza mi się, że piszę tekst, oczywiście unikalny i przyznam, że trochę to mi zajmuje. Potem wpisuję token i mam komunikat, że muszę wrócić, bo błąd w tokenie. I wszystko jest ok, bo to się zdarza. Jedynie problem w tym, że jak wracam, to cały mój tekst, tytuł, wszystko co przed chwilą napisane - zniknęło. Nie znam się, więc nie wiem, co jest możliwe. Wiem tylko, że w niektórych katalogach jest tak, że jak się cofa do wpisu, to wpis cały czas istnieje. Nie dałoby się może tak zrobić? Byłoby to naprawdę duże ułatwienie i uprzyjaźnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności