Skocz do zawartości

katalog.lagata.pl

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy pobieraniu meta:

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/lagata/sd/katalog/www/index.php:12) in /home/lagata/sd/katalog/www/index.php on line 33

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/lagata/sd/katalog/www/index.php:12) in /home/lagata/sd/katalog/www/index.php on line 33

Poza tym na stronie jest trochę krzaków, ale stronę udało mi się dodać :unsure:

1. Błędnie pobiera polskie znaki z META.

2. Na podstronach szczegółowych - podlinkuj tytuł strony.

;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 3 tygodnie później...

dałem wpis, czekam na zatwierdzenie, mam nadzieję, że długo czekać nie trzeba?;P

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Dlaczego opis nie może przekraczać 250 znaków?

uwazam, ze na opis to wystarczy :rolleyes: - ksiazki pisac nie trzeba

Książek pisać nie zamierzam, ale jak już ktoś chce zaszczycić Twój katalog wartościowym opisem, to dobrze było by, gdybyś mu to umożliwił.

Pozdrawiam.

P.S.

Też zjadł bym kanapkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności