Skocz do zawartości

czy to filtr? jak z tego wyjsc?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dziś zauważyłem że moja strona poleciała z wiekszości serpów...

Chyba troche przesadziłem z linkorem...

Czy to jest filtr? Jak z tego wyjść? Przestać linkować na linkorze?

Strona to www.e-bulgaria.pl

jak wpisuje site:e-bulgaria.pl to stronę znajduje...

poczekaj kilka dni, to może zwykłe "zabawy" googlarki.

jeżeli strona przez tydzień - dwa, będzie nadal tak nisko to radzę pozmieniać trochę kluczowe, namieszać w treści strony i dodatkowo wrzucić do kilku porządnych katalogów.

linkora wstrzymaj na trochę..

p.s

poczytaj troche o filtrach i nie podnoś tak od razu alarmu

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

rano było jeszcze wszystko ok... okolo 20 pozycji.. czyli normalny wzrost o kilka oczek... normalne pozycjonowanie... teraz sprawdzilem i sie przerazilem...

no coz... nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac... mam nadzieje ze nie na najgorsze...

U mnie wczoraj poleciały wszystkie strony na pewien keyword. Nawet te konkurencji, więc to pewnie google-owi coś odbija. Trzeba trochę odczekać.

Pozdrawiam

Odbija mu, odbija, temu googlowi, mi dziś po miesiącu powróciła pewna niewinna strona znowu na ładne pozycje, a wcześniej bez powodów ją googiel wystrzelił....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Aby dobrze zrobic pozycjonowanie to trzeba miec coraz wiecej szczęścia :)

Juz sama wiedza nie wystarcza, trzeba miec tez szczescie ( ono zawsze przy pozycjonowaniu było potrzebne ale ostatnio chyba jest coraz czesciej potrzebne ) :P

Robiac te same rzeczy dla jednej strony mozna wpasc w filtr, robiac dokładnie to samo dla innej strony juz nie (chociaz warunki oby domen sa prawie takie same)...

Pozycjonowanie stron, skuteczna reklema internetowa poprzez pozycjonowanie stron.

Zapraszamy na skuteczne pozycjonowanie strony.

Robiac te same rzeczy dla jednej strony mozna wpasc w filtr, robiac dokładnie to samo dla innej strony juz nie (chociaz warunki oby domen sa prawie takie same)...
- nie można myśleć w ten sposób: "skoro nie wpadłem w filtr, to robiłem wszystko ok", jakiś koleś postawił 600 spamerskich sajtów z tą samą treścią i chyba ponad rok się z tym bujał - po prostu jak robisz wszystko ok, to w filtr nie wpadniesz na 100%, jeśli coś robisz źle - to MOŻESZ dostać filtr, ale nie musisz - ot i cala różnica.

Nie patrzmy na szczęśliwców, co uniknęli gilotyny, jeszcze goglucha się po nich upomni kiedyś :)

by dobrze zrobic pozycjonowanie to trzeba miec coraz wiecej szczęścia
- bez przesady, pozycjonowanie nie jest co prawda nauką ścisłą, trzeba po prostu być ostrożnym i nawozić linki zgodnie ze sztuką. I przykładać coraz większą uwagę do jakości, a nie ilości. I nie tylko jakości linków, lecz przede wszystkim jakości tego, co się pozycjonuje, bo to zaczyna odgrywać coraz większą rolę.

Wartościowy i dobrze okodowany serwis + wartościowe linki + zwykła wiedza z forum i trochę cierpliwości = sukces w 99%.

Znajomy zamiast zainwestować w serwis kupił na allegro 30k linków za 9,99 - jeszcze niedawno był na 8-mej pozycji, teraz jest poza 500-tką, a ja spokojnie dodając jeden-dwa linki dziennie wskoczyłem na 9 miejsce po niecałych 3 miesiącach (zgodnie z planem). Linkowałem tematycznie, jak katalogi to tylko wartościowe i moderowane, maksymalnie różnicowałem anchory, obserwowałem indeksację linków i pozycję - dostosowywałem się do tego. I co, nie warto? Jakość zwyciężyła tym razem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności