Skocz do zawartości

Co ile google uaktualnia wyniki ?

Matti

Rekomendowane odpowiedzi

Przybywa szybko linków do mojeje strony a wyniki te same jestem ciekaw kiedy to sie zmieni i dostane wynik w google poprzez uwzględnienie nowych linków:) ??

Mozęcie mnie opieprzyć bo miałem 10s teraz zeby to napisać bo czas goni wiec nie miałem czasu szukać i na szybkacza pytanko wrzuciłem.

wystarszy liczba wyrazona w dniach :D.

Dzięki

pzdr

Marcin

To proponuję przejrzeć najpierw forum, każda czynność wymaga wcześniejszego zapoznania się z tematem - wątpię że zbudujesz sam dom nie wiedząc z czego zaprawę zrobić :D

A co do tematu (który jest w złym dziale) - pewno te linki do z zaspamowanych qlwebów - więc o dobre wyniki się tak nie proś...

Co do tematu nie w tym dziale to mi sie pokićkało... chciałem o robieniu mapy poczytać zobaczyłem...i myslałem że jestem w ogólnym w goolu i puszczam temat a tu sitemaps no i już nie zakłądałem 2go.

co do budowy domu to dom stoi i to 4 miechy i ma zaj sukcesy ;)

Ale to mnie ciekawi ponieważ nie moge sie doczekać jak mi uwzględni linki bo podwoiły sie przynajmniej :D.

Nie wiem co to jest adder.

Wszystkie linki są uczciwe na innych domenach ... Takze jakaś witryna była tak miła i mi na swych podstronach i sronach nawet bez pytania włądowała linki w setkach :D

Ale moja witryna ma szczytny CEL i pomaga ludziom w żyiu jak mało co ratując zycie i zdrowie...wiec czasem niektóży dają totalnie za free kupe linków...

Na marginesie tak to bywa bo dajac ludziom wszystko czego pragną zewsząd biegną wszyscy robiąc to samo.

"Co chcecie aby wam ludzie czynili i wy im czyńcie" -JEzus

Matti nie przejmuj się zgryźliwymi odpowiedziami, po to jest to forum, aby także i pytać.

Aktualizacji jest kilka w ciągu roku.

Cierpliwie poczekaj jeszcze trochę, strona zapewne podskoczy do góry, a w tym czasie rób swoje :D

Pozdrawiam

A no wlasnie dobrze ci napisał kolega mardag.

Jakie to linki?

jesli z marnej postrony marnego katalogu, no to za pare mies. odczujesz wpluyw takiego linku.

Jesli zalezy ci na czasie idz na allegro i kup z 20 porzadnych linków.co do pytania - google pokazuje cashe z opóznieniem w pare dni.

odswieza wyniki kiedy zechce, nie ma zasady, ze co 5, lub 15 dni.

chcesz kopa w sierpach - zdobywaj mocne linki, lepej na stronach z silnikiem wordpress.

Lekcja druga pozycjonowania - czym jest Wikipedia :)

Wejdź na stronę Wikipedia.pl (pewno pierwszy raz słyszysz o niej...) - masz takie małe pole do wyszukiwania informacji i tam musisz wpisać feralne słowo WORDPRESS :)

Teraz zostaniesz przekierowany samoczynnie na podstronę jaką jest www.pl.wikipedia.org/wiki/Wordpress :)

Teraz swoje kroki kieruj do sekcji "WordPress", gdzie masz jasno napisane czy on jest, jeżeli mimo tego dalej nie wiesz to pisz...

Mam nadzieję że w miarę zrozumiale ci napisałem, oczywiście mogę napisać poradnik na 10 stron i wypunktować bo możesz nie załapać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności