Skocz do zawartości

Szary SEO - Kononowicz Pozycjonowania

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani,

Ze względu na przełożenie premiery SeoDopalacza, musimy jakoś zapełnić Wam obiecany czas ;-).

Zapraszam wszystkich do obejrzenia fragmentu videorelacji z SeoParty 2k8 - wypowiedzi słynnego Szarego SEOO.

Zaznaczam, że bohater, wbrew oczekiwaniom ;), wyraził zgodę na publikację materiału - zrobił to zarówno w trakcie nagrania, jak i po nagraniu.

Hasło tygodnia: CO TRZEBA??? :)

Pozdrawiam, J.

P.S. A jak już tutaj się wypowiecie, zapraszam do dowcipów o jeżach :lol:

Najbardziej mi się podobało:

- Pod jakim nikiem piszesz na PiO?

- Ja nie pisze na PiO, ja piszę do Google.

:)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Fajny kolo, jak to czyta to pozdrawiam serdecznie ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Szkoda że longinu nie podał :)

longin podbipieta ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzięki Jeżu za profesjonalną oprawę, bez niej wiele bym stracił na medialności...

Co do wizytówek rozdawanych w kiblu to niestety większość z nich zgubiłem pod wpływem SEOdopalacza i będę musiał powtórnie przeprowadzić tą operację.

Najpierw upijacie kolegów (...) :)

Książe samoczynnie przyjechał do nas już w takim stanie. Fakt, przywiozłem 3 zgrzewki Dopalacza, ale pił każdy kto reflektował, sam też się skusiłem na kilka, więc macie pewność że nie był zatruty ;).

Pełną wersję mam u siebie na komputerze, jest to zmontowane ponad 10 minut, przy czym było tam tak dużo poufnych informacji, ujawniania adresów, promowanej tematyki, czy epizodów z prywatnego życia, że zdecydowałem się tego nie publikować i obciąć do absolutnego minimum (czyli teksty o donoszeniu).

No jak, Panowie, CO TRZEBA? ;-)

Mój typ: trzeba... trzeba... rozbudowywać doorwaye!

Za gdzieś 2-3 dni mogę przekleić, co odpowiedział. Wielu się pozytywnie rozczaruje. :-)

Pozdrawiam, J.

P.S. Zaznaczam, że otrzymałem (nie tylko przed kamerą, ale i późną nocą "na boku") jasną zgodę na publikację materiału, bo Szary Seo na PiO po prostu już nie pisuje i mu nie zależy. Jeżeli zgłosiły się do mnie z chęcią usunięcia, natychmiast to załatwię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności