Skocz do zawartości

[Współpraca]Poszukuję osób chętnych do współtworzenia nowego portalu społecznościowego

execo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie - poszukuję osób , które miały już styczność z tworzeniem portalów społecznościowych. Osoby najchętniej z Krakowa lub okolic (konieczność spotkań w celu omawiania ważnych kwestii dotyczących portalu). Znajomość HTML,PHP, MySQL, phpBB - konieczna

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie maila darekwiech@op.pl lub na PW zawierającego portfolio (najlepiej linki do wykonanych realizacji i krótki opis).

Ps. To jest ogłoszenie prywatne, poszukuję ludzi chętnych do współtworzenia być może jednego z większych portali w Polsce, mam dobre pomysły i plan rozwoju na najbliższe lata. Jeżeli jesteś w stanie się poświęcić i uczestniczyć w powstawaniu portalu napewno nie stracisz.

Dysponuję ogólną wiedzą więc potrzebuje ludzi, którzy naprawdę znają się na rzeczy i mi pomogą.

Proszę nie pisać co to ma być za portal - informacje takie udzielę tylko osobom, z którymi będę chciał podjąć współpracę.

Pozdrawiam

Darek Wiech

darekwiech@op.pl

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności