Skocz do zawartości

Małe zarobki

kamilkos

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsza rzecza jest to ze przy 10k userów jest 120 klików. Druga rzecz to wartosc pojedynczego klika (tutaj 1-2c). Musisz to rozpatrywac osobno, bo to sa dwie mozliwosci zwiekszania zarobków.

Odnośnie twojego pytania: trudno odpowiedziec, czy to normalne nie znajac strony, tematyki, rozmieszczenia reklam.

pzdr

co by tu wstawić...

to jest twoja jedyna strona czy masz coś jeszcze na tym kanale w adsense ??

bo może być tak że coś innego psuje ci stawkę , na gsm pl powinieneś mieć średnią tak około 0,08 , no i pomyśl nad rozmieszczeniem reklam na stronie bo przy 10 k to masz strasznie malutko z 10 k to powinieneś wyjść tam na miętko z 10/15 razy więcej niż w obecnej chwili i to bez większych starań

no chyba że sobie jaja robisz co byśmy zaglądnęli na to forum z niedowierzania

Imho stawki i CTR sa na normalnym poziomie.

Kiepska tematyka no i fakt że to jest forum robią swoje.

Możesz pracować nad rozmieszczeniem reklam ale wiele Ci to nie da bo forum ma to do siebie że CTR jest raczej niski.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Jak dla mnie to słabe słowa kluczowe masz, bo dużo reklam nie jest ściśle związanych z tematyką forum. Może spróbuj to skierować bardziej na reklamy sklepów sprzedających komórki czy jakiś sprzęt do nich? Takie reklamy typu "gry na komórki" nigdy nie będą zbyt dobrze płatne. Jak dasz jakieś lepiej płatne słowo kluczowe typu "telefon" to i pojawią się lepiej płatne reklamy.

Na "darmowe gry java..."?

IMHO stawka 0.08 USD byłby wyjątkowa dobra dla fora o tej tematyce.

ma tam troszkę o telefonach .. i takie tam pierdy z gsm .. to mu stawkę powinno podciągnąć może przesadziłem z tym 0,08 $ ale na pewno powinno to być więcej niż w chwili obecnej , mam jednego bloga z gsm i z tego co widzę to mnie stawki ustawiają się na poziomie ponad 0,10 $ dane oczywiście są uśrednione bo to różnie bywa wiadomo

- może zablokuj aktualnie pojawiające się reklamy na stronie .. czasem to pomaga i nie ściemniaj że to twoja pierwsza strona bo tak napakowanej stopki to już raczej mała farma :) , nie wspomnę o viagrze , dlatego myślę że to właśnie jakaś prowokacja oczywiście mogę się mylić

Jeśli według Ciebie to co pokazujesz na screenach z fotosika to złe staty to chyba nie widziałeś jeszcze statystyk u innych osób.

Powiem tyle: wydaje mi się ,że lepiej nie będzie.

No chyba, że na forum zwiększysz jakimś cudem CTR ale to wątpliwa sprawa aby był wyższy niż jest teraz.

CTR - coś by można pokombinować , nie mówię o cudach :aniolek:

bardziej mi ta stawka nie pasuje .

to chyba nie widziałeś jeszcze statystyk u innych osób.

e toś dołujące zdanie napisał na lepszych trzeba patrzeć a nie sugerować się tym że ktoś może mieć jeszcze gorzej . .to już jego problem :brawa:

CTR strony jest ok... Ponad 1%

Skorzystaj jeszcze z

<!-- google_ad_section_start -->
<!-- google_ad_section_end -->

...słowa kluczowe umieść w środek.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności