Skocz do zawartości

najbardziej efektywny "katalogator"

pitreq_

Rekomendowane odpowiedzi

Nie liczy się ilość dodań (bo śmieciowe linki mogą też zaszkodzić, jeżeli dopiszesz się do jakieś farmy) tylko ich jakość i powiązanie tematyczne. Koniecznie półautomat jak już. Poszukaj spisu na katalogiseo.info, półautomat masz na seoeagle.pl

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Nie liczy się ilość dodań (bo śmieciowe linki mogą też zaszkodzić, jeżeli dopiszesz się do jakieś farmy) tylko ich jakość i powiązanie tematyczne. Koniecznie półautomat jak już. Poszukaj spisu na katalogiseo.info, półautomat masz na seoeagle.pl

a na seoeagle mozna dodawac swoje katalogi?

Jeśli zależy Ci na wartościwoych wpisach, i w odpowiednich miejscach polecam SprytneKatalogowanie,

w ciągu 20-30 minut dodasz stronę do 50katalogów.

Jeśli chodzi o automat, testowałem tylko jeden dodawarka.info, na katalogowanie zaplecza jest OK,

ale katalogowanie pozycjonowanej strony raczej bym odradzał.

EDIT.

a na seoeagle mozna dodawac swoje katalogi?
Ja takiej możliwości tam nie widzę,

ale zresztą sam możesz się tam zarejestrować i sprawdzić, narzędzie jest darmowe.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jeśli chcesz dobrze pododawać stronę (za darmo) możesz się zainteresować fill form'ami, przejrzyj pluginy do Mozilli i parę się przydaje do ręcznego katalogowania. W dziale Narzędzia, są podobne tematy, możesz się im przyjrzeć.

Żaden link nie szkodzi.

Podpowiedzcie mi, ktory katalogator obecnie na rynku jest najbardziej efektywny, czyli ma najwieksza dodawalnosc do katalogow?

Mój ;) i do katalogów i do precli

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Polecam również Seo Machinę.

Podstawowe moduły to:

manager projektów i stron,

generatory szablonów,

wyszukiwarka - pomocnik pisarza artykułów,

półautomatyczne dodawanie do katalogów i precli (wypełnianie pól formularzy przez program),

prawie automatyczna rejestracja w preclach wordpresa, automatyczny odbiór haseł i automatyczne logowanie do danego precla,

prawie automatyczne generowanie unikatowych artów do precli na bazie jednego specjalnie przygotowanego artykułu (mieszanie zdań i synonimów) - ale artykuły nadal pozostają sensowne,

kalendarz do planowania, rzutowania w przyszłość powtarzających się zadań,

i wiele innych udogodnień,

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności