Skocz do zawartości

jak przyspieszyć 301

wyciorex

Rekomendowane odpowiedzi

1,5 tygodnia temu zrobiłem przekierowanie starego adresu na nowy (przyczyna filterek).

Wiem, że może to potrwać długo, ale są na pewno sposoby na przyspieszenie.

Do tej pory zrobiłem tak:

1. Dodaje niewielkimi ilościami nową domenę do katalogów

2. w skrypcie zrobiłem nową mape na nowej domenie

Co można zrobić, żeby przyspieszyć przekierowanie ? Pingować adres ? tylko który - nowy czy stary, obydwa ?

Jakie są szanse, że przejdzie bez filtra ? narazie strasznie buja frazami, raz są na pierwszej stronie raz 700 wynik wyszukiwania - to normalne ?

Po jakim czasie zmieniać proporcje linków z jednej domeny na drugą.

Wogóle jest sens takiej roboty ? - Narazie efekty średnie ale już jakieś są ale w sumie to dopiero 1,5 tygodnia, dla mnie aż bo codziennie

wisze na kompie i śledze postępy to mi się lekko czas dłuży

Dziś site skoczył z 700 na 5 000 stron, fraz jednak dalej nie widać zbytnio. Nic czekamy dalej. Mam nadzieje, że pójdzie dobrze bo prowadze sklep i nie mam zapasów w postaci innych sklepów, żeby przeżyć widzimisie googla.

Aha dodam jeszcze, że stara domena ma 23 tyś site i powoli zaczyna spadać

Dziś site skoczył z 700 na 5 000 stron, fraz jednak dalej nie widać zbytnio. Nic czekamy dalej. Mam nadzieje, że pójdzie dobrze bo prowadze sklep i nie mam zapasów w postaci innych sklepów, żeby przeżyć widzimisie googla.

Aha dodam jeszcze, że stara domena ma 23 tyś site i powoli zaczyna spadać

Pretensje możesz mieć tylko do siebie

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Nie mam do nikogo pretensji - a na pewno nie na tym forum, więc nie wiem skąd ten najazd.

Jak ktoś ma sklep w necie i nie ma innych to jest sobie sam winien ? Linkuje jak każdy inny - katalogi, fora itp. Zapytałem tylko

jak przyspieszyć indeksowanie i przekierowanie - więc chyba mało wnosząca pomoc ale dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności