Skocz do zawartości

5 nowych, tematycznych serwisów publikujących artykuły.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Odpowiadając na niszę rynkową, czyli brak lub brak jawnych porządnych preselli postawiłem dzisiaj 5 ( tematyka budownictwo, nieruchomości, wykończenie domu, wyposażenie domu ) - każdy na ładnym szablonie, z dodanymi paroma unikalnymi artykułami, dodawany do mini, e-weblink oraz linkme elite za 2 tygodnie ( żeby nie przesadzić ) potem za miesiąc kupię kilka stałych linków pr 3 ( po 5 dla każdego serwisu ).

Proponuję współprace osobom piszącym preselle nałogowo - pierwsze 5 osób które napiszą do mnie PW i zobowiążą się dodawać po 2 artykuły do każdego presella tygodniowo ( czyli 10 do wszystkich tygodniowo ) dostanie pełny dostęp do serwisów.

Wymagania;

- Sensowne i merytoryczne artykuły po 1000 znaków

- Artykuł posiada wstęp oraz treść rozszerzoną ( more )

- Linki ( do 3 możliwych ) pojawiają się w treści rozszerzonej

- 3 serwisy mają zdjęcia przy postach, nowe posty także muszą mieć w miarę tematyczne zdjęcia

Więcej wymagań nie mam, nie tworzę farmy linków która się do niczego nie przyda - tylko serwisy które będą pozycjonować strony tych użytkowników. Jeśli eksperyment wypali to za około 2 miesiące powstanie kolejne 5 o tematyce zaproponowanej przez osoby piszące do pierwszych 5ciu.

Pozdrawiam i czekam na konkretne zgłoszenia ( zastrzegam że wezmę pod uwagę staż na forum kandydatów ).

Tomek.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

( tematyka budownictwo, nieruchomości, wykończenie domu, wyposażenie domu )
To jest jedna tematyka? Czy tych 5 o których piszesz? Bo jeśli tak to są 4? Wiec jaka jest piąta? Może jakiś precell o tematyce rozrywki etc?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności