Skocz do zawartości

Nie widzę reklam google a one są w czym b&

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Odrazu zacznę o problemu:

Nie widzę reklam google nażadnych stromach nawet tutaj na forum.optymalizacji.com i na innych www nawet na swoich w czym może być problem ?

Wszyscy je widzą a ja nie :)

Mam zainstalowaną macormedie, jave mozilla firefox itp.. a nadal nic :(

Co robić ?

Pozdrawiam

Wiesz..to jest cos jakby FlashMob smile.gif Tak jak bylo z Dog in the Fog smile.gif Nikt nie widzi reklam ale udaja ze instnieja laugh.gif

a na powaznie to trudno stwierdzic. sproboj przeinstalowac przegladarke, nie wykorzysywac proxy, wylaczyc rozne firewalle oraz programy blokujace reklamy. Powinno pomoc.

:)

pozycjonuj.png

Reklamy google? Może trzeba javascript włączyć w przeglądarce ?

Swoją drogą, chyba pierwsza osoba na świecie domagająca się reklam ;D Skarb, poprostu skarb!

Dała matka rozum? To kombinuj.

wiesz, ja sie juz z tym spotkałem

i nawet przeinstalowanie systemu nic nie da

wina czasami lezy po stronie ISP, który w swoich ustawieniach moze "nieświadomie" blokować reklamy

testowąłem na WinXP, Win98, wszystkie przegaldarki, javy itd. poinstalowane i po prostu reklam nie widac

byłem tam z laptopoem na którym u mnie widac reklamy, podłączyłem i ciemno :)

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Było już na forum.

Poszukaj plików zaczynających się od hosts i zostaw tam tylko localhost.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Mnie martwi jedno. Koleznaka sobie zalozyla net wszystko spoko XP zainstalowany nowy doradzielm jej FF zeby panienki jej sie nie instalowaly i wszystko ladnie pieknie jave sobie do czatow sama doinstalowala ale reklam nie widzi :) i teraz zasadnicze pytanie:

Ile jest takich ludzi jak ona ? przeciez zebym ja sie nie kapnol to ona nigdy by sie nie domyslila ze ich brakuje a system nic nie kombinowany tylko taki jak na starcie XP + SP2 + FF + java

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Moim zdaniem i tak chodzi o wyłączenie JavaScript (to nie to samo co Java!). Pod FF Preferencje -> Przeglądanie -> Włącz obsługę języka JavaScript. Następnie w zaawansowanych ustawić i nie ma ch*ja, musi działać :)

Zrobiłem test, po wyłączeniu nie wyświetla się AdSense, więc nie sądzę, żeby wyświetlanie bądź nie mogło w jakimś stopniu zależeć od ISP. Bo niby jak można zablokować reklamy z Googla?

Jak na moje oko, to twój ISP narzuca proxy większej liczbie osób w sieci i dlatego jest zablokowane. Robią tak, żeby było bezpieczniej.

Jak tak mam i stosuje rpxy z wysokim maskowaniem. spróbuj może się uda.

Wygląda to tak:

Korzystając z usłu niektorych ISP nie mozna zobaczyc reklam, ponieważ w jakiś sposob są one blokowane przez domyslne serwery PROXY tego ISP.

Chcesz koniecznie widzieć reklamy Google?

Użyj dowolnego proxy, które to umożliwia,

np. w3cache.icm.edu.pl:8080 - reklamy będą widoczne.

Z perspektywy reklamodawców.....

Zjawisko zdecydowanie negatywne....

A może by to zaraportować do Googla?

Stwórzmy liste ISP ktorzy domyślnie blokuja takie reklamy ;-)

Ja uzywam MyIE2 i mnie sie to zdazylo wystarczy wlaczyc filtry (na dole po lewej jest ikonka) i reklamy znikaja, wylaczysz i sie pojawiaja :D moze w FF tez jest cos podobnego i cos sie kliklo jej :P

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Bardzo ciekawe, w sumie to się nigdy z czymś podobnym nie spotkałem. Powiem krórko: o kant d*py z takimi ISP :P Dzięki Bogu jest Toya i nie mam żadnych problemów z netem :P (miałem stałkę chyba u 10 różnych firm, wiem co mówię :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności