Skocz do zawartości

Nówka nie śmigany.

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

No i dorzuciłem trochę grafiki do katalogu, usunąłem konieczność dawania linku zwrotnego, choć jest on mile widziany. Katalog podzielony na kategorie i podkategorie, jak jakiejś Wam zabraknie to proszę o tym napisać.

katalog stron www

Tylko domeny i subdomeny. Podstrony lecą do kosza.

Zapraszam do dodawania stron.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolorek czerwony ja bym zmienił na np. zielony i dla podkategorii mały akapit by się przydał ;)

PS: nie działają linki sponsorowane, napisz do nas i polecamy

Nie będę nabijał postów :)

- moim zdaniem teraz lepiej się wybieranie kategorii prezentuje

Zrobione kolor zielony i mały odstęp od krawędzi :)

Co do linków to wiem że nie działają, właśnie je robie.

Przy dodawaniu stron proszę starannie wybrać podkategorię, ponieważ wpis dodany do złej podkategorii zostanie od razu usunięty.

Tylko domeny i subdomeny. Podstrony lecą do kosza.

Fajny katalog, ale z tego co widzę to większość rzeczy nie działa, kontakt, polecamy itp.

Po drogie, źle się go przegląda, rozszerzyłbym go... zmniejszył odległości między kolumnami

i kategorie zamiast w dwóch prezentował w trzech kolumnach...

Po trzecie w szczegółach masz tyle miejsca, a wszystko upchane jak nie wiem co...

..może by porobić jakieś odstępy, wyboldować tytuł, wrzucić tah H1 etc..

Po czwarte, może spróbować dodać pobieranie opisu ze strony

po piąte.. nie aktualne widzę, że poprawiłeś wyboru kategorii.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Fajny katalog, ale z tego co widzę to większość rzeczy nie działa, kontakt, polecamy itp.

Mar.

Dzięki, już działąją poza mapą html :)

Po trzecie w szczegółach masz tyle miejsca, a wszystko upchane jak nie wiem co...

..może by porobić jakieś odstępy, wyboldować tytuł, wrzucić tah H1 etc..

Zrobiłem odstępy, pogrubiłem tytuł, dodałem h1 z anchorem :) i zrobiłem dynamiczne meta tagi

Po czwarte, może spróbować dodać pobieranie opisu ze strony

No można choć lepiej jak ktoś samemu to wpisze, tymbardziej że opis musi mieć minimum 300 znaków, a mało kto ma taki na stronie.

Po drogie, źle się go przegląda, rozszerzyłbym go... zmniejszył odległości między kolumnami

i kategorie zamiast w dwóch prezentował w trzech kolumnach...

Z tym się zgodzę, zobacze może coś wykombinuje ;)

No no bardzo ciekawy pomysł przedstawiłeś na obrazku ;)

Wykombinowałem coś takiego: https://www.katalog.goingtoperfection.org/

Myślę że teraz dużo lepiej się prezentuje.

W najbliższym czasie wprowadzę ocenę stron dodanych do katalogu i zgłaszanie nie działających linków :)

Aha zapomniałem napisać że każdy dodany wpis jest od razu pingowany :)

No tak tylko jak dam 4 kolumny to ostatnio dodane poleci za ekran :) a tło kategorii to obrazek i jak zmniejsze to będzie do bani wyglądało.

Fakt sprawdziłem na localu i dużo lepiej wygląda jak są po 3 podkategtorie. Ale te po prawej ostatnio dodane ma zostać tam gdzie jest?

Ok na stronie są po maks 2 podkategorie, wystarczy kliknąć w nazwę kategorii. a otworzy sie podstrona ze wszystkimi podkategoriami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności