Skocz do zawartości

Efektywne i ekonomiczne pozycjonowanie + ANKIETA

LuckySpamer

Nasz budrzet 300zł netto - ceny rynkowe ustalone NA DZIŚ  

259 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktore punkty dadzą najwieksze efekty?

• 100k e-weblink.pl
      66
    • 300k gotlink.pl
      42
    • 300k seo.net.pl
      19

Rekomendowane odpowiedzi

W poniższym temacie biorę pod uwagę jedynie systemy rotacyjne.

Chcąc pozycjonowac skutecznie oraz ekonomicznie, tak aby zmaksymalizować nasze zyski zbierzmy wspólnie i ustalmy w jakim systemie mając budrzet w wysokości 300zł powinniśmy zaopatrzyć się w punkty - tak aby odnieść jak najwieksze efekty?

W tym celu przygotowałem stosowną ankiete.

Dla wyjaśnienia: zebrałem średnie ceny rynkowe z działu na PiO "Punkty w SWL" - budrzet: 300zł.

Wynik poniżej:

- 100k e-weblinka

- 300k seo.net

- 300k gotlink

Myslę, że wszyscy się zgadzają z ilościa punktów.

Zatem, zapraszam do oddawania głosów oraz do wypowiedzi na temat własnych spostrzeżeń.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

ankieta jest tendencyjna :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Xann Ty to specjalnie tak robisz żeby wszyscy od razu wiedzieli ze to Ty?

Haha, dobre, dobre.

Czy wy na prawdę pozycjonujecie swoje adresy za pomocą systemów rotacyjnych? Nie zgadzam się ze stwierdzeniem Mrtn'a że systemami się nie pozycjonuje, pozycjonuje, ale stałymi (a pierwszemiejsce.pl to skąd ma TOP1? Ze kradzionych miejsc linkowych userów LinkujPro). Rotacyjne według mnie mogą przynieść nic więcej jak filtr lub conajmniej osłabić domenę. Przecież te linki regularnie znikają, to jak wywieszenie flagi z napisem SPAM :)

To jak jest, kierujecie linki na pozycjonowane domeny? Rozumiem linkować za pomocą tego precle, wpisy w katalogach i podobne, ale bezpośrednio ważną domenę to ryzykowne.

Lepiej zamiast ankiety dawać głosy w postach i wtedy każdy widzi kto jak głosuje. Wtedy wyjdzie czy głosują osoby które przed chwilą stworzyły konto. Natomiast powyższy użytkownik to na pewno nie Xann.

czemu w tej sondzie "dziwnie" zniknelo już aż 10 głosów ?!

Suma głosów: 23

7 + 2 + 4 = 13 glosow na 3 opcje oddane, PiO to dla mnie co raz bardziej strefa11 ;):crazy: :crazy:

Czy w każdej ankiecie musi wyskakiwać przysłowiowy "filip z konopii"?

Jak dałeś "zobacz wyniki" to nie możesz później zagłosować, a więc jest to uznane jako "bez głosu". Chwytasz teraz Colombo?

PS. Mój głos: e-weblink i owszem systemami można wypozycjonować, ale niszówki - mocniejsze frazy na krótką metę, albo tak jak Obi pisał dopalać cały top30 :) Czyli z finansowego punktu widzenia lepiej to zrobić po staremu dopalając zaplecza...

ja głosowałem za ewebem i nie nazywam się xann. Tak za miesiąc półtora mam nadzieję, że skuteczność tego systemu dodatkowo wzrośnie.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

To posądzanie innych że mają po X kont na forum jest już śmieszne :)

Ja nie oddałem głosu w ankiecie z uwagi na to że nie uważam aby miała ona sens ;) Poza tym jest błąd :crazy: Nie znam takiego systemu jak "e-weblink.pl" :crazy:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności