Skocz do zawartości

błędy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zainstalowałem skrypt i prawie wszystko działa bez zarzutu, oprócz dwóch rzeczy.

Pierwszą z nich są błędy, które pojawiają się przy pierwszej próbie podejrzenia

w katalogu zaakceptowanej strony. Czyli akceptuje stronę w panelu admina i przechodzę,

aby ją obejrzeć w katalogu, wówczas po kliknięciu w "szczegóły" przenosi mnie na

stronę na której wszystko wyświetla się prawidłowo, jednak wyskakują tego typu

błędy:

Warning: socket_connect() [function.socket-connect]: unable to connect [49]: Can't assign requested address in /otwarty_disp/link_popularity.php on line 137

Warning: socket_connect() [function.socket-connect]: unable to connect [49]: Can't assign requested address in /otwarty_disp/link_popularity.php on line 137

Po odświeżeniu strony błędy znikają. Pojawiają się one tylko i wyłącznie przy pierwszej próbie podejrzenia zaakceptowanego wpisu. W związku z powyższym moje pytanie:

"Co to jest? I jak zrobić, aby się tego pozbyć?"

Druga rzecz dotyczy wyświetlania w Google ilości zaindeksowanych podstron, a właściwie braku możliwości przejścia z zaindeksowanych stron katalogu do samego katalogu. W chwili obecnej jest 99 zaindeksowanych podstron, kiedy próbuję wejść przez jakś z nich do katalogu, zamiast mnie do niego przenosić, wyskakuje strona z niniejszym komunikatem:

"500 Internal Error

The server encountered an internal error and could not complete your request."

Moje pytanie: "Jak naprawić ten błąd na serwerze?"

Pozdrawiam

Ad1. w pliku w którym jest ten ten błąd dodaj przed tą funkcję znak "@" tz. @socket_connect()

Nie będzie już wyświetlało tego błędu.

Ad2.

Taki błąd nie ma nic wspólnego z Google, a widzę, że masz za indeksowane już nie istniejące linki,

tak jak byś coś mieszał ze strukturą linków niedawno.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności