Skocz do zawartości

Co do 35pln/rok?

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

No dosyć ciekawa oferta. Nawet widzę tanie domeny regionalne.. Ale pewnie haczyk jakis musi być hehe.. Poczytam regulamin :)

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

dziękuję moderatorowi za wycięcia kolejnego mojego postu z numerem referencyjnym. Firmy mogą się reklamować i zarabiać, ale użytkownicy już nie?

co do postu to wysłałem ci PW. MasterNet ma tylko 5 baz danych.

tak, tylko ciekawe ile milionów stron trzeba mieć, żeby wykorzystać 20GB przestrzeni dyskowej. 5 baz danych to dla mnie 5wordpressów, czyli pół godziny i limit wyczerpany. a gdzie indziej jest brak limitów.

hmm.. chyba skorzystam z oferty hekko.pl, bo pasuje mi konto za 42,7 pln chyba, nie pamietam dokladnie, a nawet domene regionalna daja gratis, a jak na moje kilka zaplecz to w sam raz.

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

tak, tylko ciekawe ile milionów stron trzeba mieć, żeby wykorzystać 20GB przestrzeni dyskowej. 5 baz danych to dla mnie 5wordpressów, czyli pół godziny i limit wyczerpany. a gdzie indziej jest brak limitów.

Tak, wychodzi na to iż strony w sieci działają tylko w oparciu o wordpressy i nic więcej :)

Bazy danych używają prefiksów.

Każdy kupuje to co mu potrzebne i tyle, każdy rozsądny człowiek wie iż parametry "no-limit" to nie wszystko w hostingu.

Koniec OT.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

direct admin jest szczególnie uciążliwy jeśli chodzi o zarządzanie bazami danych. nie mam z nim dużego doświadczenia, ale wygląda na stosunkowo prosty.

MasterNet - rozumiesz sam na jakim jesteś forum i do czego tu są hostingi ludziom potrzebne, nie?

sorry za offtop.

MasterNet - rozumiesz sam na jakim jesteś forum i do czego tu są hostingi ludziom potrzebne, nie?
NIE, bo nie każdy normalny człowiek szuka nawet tutaj na forum jak najtańszych kont bez limitów aby stawiać na nich jak najwięcej skryptów pod zaplecza (tłumaczenie raczej zbędne).

PS. jak kogoś cytujesz to chyba z nazwy profilu? :)

Sory ale nie mogłem się powstrzymać i nic już nie piszę w tym temacie.

Każdy wybiera to co mu pasuje i by w przyszlości nie musiał narzekać.

Osobiście nie mam zamiaru na siłę nikogo przekonywać do swojej firmy, nie na tym polega dobry biznes, każdy kto obecnie korzysta z moich usług wie na jakim są poziomie, support i ile lat istnieje.

MasterNET.pl od 7 lat w sieci

Infolinia: +48 12 350 20 01

A co to za problem ustawić inny prefix tabel w wp-config.php? Dzięki temu możesz nawet setkę WP umieścić w jednej bazie jeżeli masz ochotę.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności