Skocz do zawartości

LinkSystem Stealth

radek

Rekomendowane odpowiedzi

Już nigdy, nikt nie będzie mógł w prosty sposób odkryć Twoich stron zapleczowych!

LinkSystem Stealth to wewnętrzny system wymiany linków do którego tylko TY masz dostęp - nie ma do niego dostępu ani nie potrafi go namierzyć zarówno konkurencja, pracownicy wyszukiwarek jak również - twórcy systemu!

Od tej pory nie będziesz dzielić się statystykami oglądalności Twoich stron zapleczowych lub odkrywać, jakie słowa kluczowe pozycjonujesz.

LinkSystem Stealth jest oprogramowaniem wspomagającym pozycjonowanie stron internetowych. Jego działanie polega na zautomatyzowanym rozmieszczaniu linków na podstronach serwisu, na którym LinkSystem Stealth jest zainstalowany. Link przypisywany jest na stałe.

Oto podstawowe zalety oraz możliwości LinkSystemu:

* system jako jedyny gwarantuje pełne bezpieczeństwo – jest systemem zamkniętym, do którego nie mają dostępu osoby niepowołane, a w szczególności złośliwa konkurencja, czy pracownicy wyszukiwarek internetowych. Nikt nie będzie znał listy Twoich stron zapleczowych, statystyk oglądalności oraz fraz, które pozycjonujesz (nawet twórcy systemu - system znajduje się tylko na Twoich stronach).

* dzięki wbudowanym mechanizmom system pozwala na jednoczesne pozycjonowanie kilku tysięcy fraz nawet w przypadku, gdy posiadasz niewielkie zaplecze pozycjonerskie. Zatem idealnie nadaje się jako narzędzie do pozycjonowania techniką long tail (długi ogon lub szerokie pozycjonowanie).

* w tym systemie nigdy nie zabraknie Ci punktów – tu punktów nie ma.

* nie musisz dzielić się z nikim swoją powierzchnią przeznaczoną na linki;

* nie ryzykujesz, że powieszone linki należą do złego sąsiedztwa, lub wręcz odwrotnie - nikt nie usunie Ci linków, bo nalezą do złego sąsiedztwa.

* Dostajesz dokładnie taką moc linków, jakiej jakości jest Twoje zaplecze;

* system instalowany jest na każdej stronie oddzielnie i niezależnie. Każda strona jest autonomiczna. Dzięki temu obciążenie wynikające z przydzielania linków na serwisach jest rozłożone w sposób równomierny. Nie potrzebujesz zatem serwera dedykowanego do obsługi systemu. System nie posiada pojedynczego punktu awarii, który mógłby wpłynąć niekorzystnie na działanie wszystkich stron zapleczowych;

* system umożliwia dowolne definiowane pozycji i ilości wyświetlanych linków na stronie; Dzięki temu linki nie muszą być wyświetlane jeden obok drugiego, jak to często bywa w stopkach serwisu;

* dzięki swej strukturze system umożliwia tematyczne rozmieszczanie linków w serwisach;

* w zależności od konfiguracji, każdy link może być wyświetlany jako link standardowy, lub jako link otoczony treścią (boks);

* system posiada wiele parametrów opisujących definicję losowanego linku, w tym zakres Page Rank podstron, na których link może zostać rozmieszczony, ilość losowań linku dziennie, maksymalną liczbę wylosowanych łącznie linków, w którym miejscu strony link ma być wyświetlany i inne;

* system posiada automatyczną funkcję czyszczenia linków nie odwiedzanych dłuższy czas przez roboty indeksujące (np. strona nie istnieje – błąd 404, strona znajduje się w indeksie uzupełniającym itd.). Dzięki temu system w sposób efektywny zarządza rozdawaniem linków.

* system potrafi obsługiwać dwa typy baz danych: baza plikowa (rozwiązanie przeznaczone dla mniejszych serwisów) lub baza mysql (rekomendowana) ;

* system umożliwia określenie górnej granicy wszystkich linków w systemie, ilości akcji przypadających na jedną wizytę robota indeksującego oraz wiele innych parametrów umożliwiających dostrojenie wydajności systemu do swoich potrzeb; Przez cały czas tworzenia systemu jego wydajność i bezpieczeństwo były na pierwszym planie;

* system umożliwia aktualizowanie listy pozycjonowanych fraz przy pomocy zautomatyzowanej funkcji importów z plików. Dzięki temu można w sposób szybki i wygodny zarządzać wieloma stronami zapleczowymi nawet bez logowania się do nich. Logi z aktualizacji mogą być przesyłane na skrzynkę pocztową administratora;

* system umożliwia automatyczne aktualizowanie wersji oprogramowania. Dzięki temu mając setki stron z zainstalowanym systemem nie trzeba tego przeprowadzać ręcznie. Wynik aktualizacji może przyjść mailem na skrzynkę administratora;

Wymagania minimalne

PHP w wersji 4.0 lub wyższej;

uprawnienia zapisu/odczytu na systemie plików;

Wymagania rekomendowane

Mysql w wersji 4.x lub 5.x;

PHP w wersji 5.x;

otwarta funkcja fsockopen (w przypadku chęci rozmieszczenia linków z uwzględnieniem Page Rank, automatycznych importów i aktualizacji);

uprawnienia zapisu/odczytu na systemie plików;

Strona domowa oprogramowania:

https://www.linksystem.org

Koszt systemu to 300 PLN + VAT.

Promocja

Aktualnie trwa promocja - można dokonać zakupu licencji już za 100 PLN + Vat (dla pierwszych 10 osób ) lub za 200 PLN+VAT (dla następnych dziesięciu osób ) .

Pełna oferta znajduje się tu:

https://www.linksystem.org/oferta.html

Warunki licencji:

https://www.linksystem.org/umowa-licencyjna.html

Dokumentacja techniczna:

https://www.linksystem.org/dokumentacja.html

Promocja dla użytkowników PiO

Dla pierwszych pięciu osób, które dopiszą się do wątku dziś o godz. 17:00 licencja LinkSystem Stealth zostanie udostępniona za darmo. Jednak osoba, która dostanie licencję zobowiązana jest w przeciągu tygodnia opisać swoje doświadczenia z LinkSystemem. Dodatkowym ograniczeniem jest przynajmniej roczny staż na forum i 100 postów na koncie.

Zapraszamy serdecznie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

• Odpowiedzi 326
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dopisuje sie :)

Radek co ja potrzebuje jako user, widzieć jakie parametry mają moje zabawki czyli PR, site , BL to podstawa,

2. dostawac info jak mi strone wywali z jakis tam powodów (np serwer jakis padnie)

3. Monitoring pozycji (+ew raporciki drukowane w np exelu)

4. no i oczywiscie zarzadzanie linkami na stronach, czyli na stronie A chce link na całosci, a do innej serwisu na tej samym serwisie tylko np na podstronie

5. Info do jakich stron z jakich zapleczóek leca linki

To wszystko jest?

adek

Już się bałem, że mi kilka dni zabraknie do roku stażu.

Też czekam do 17 na licencje :)

widzieć jakie parametry mają moje zabawki czyli PR, site , BL to podstawa

(+ historia)

tu by się przydała także liczba linków wychodzących, będzie widać zhackowane strony. Pozwoli to pozbyć się wszystkich innych narzędzi do stron zaplecza.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

nie potrafi go namierzyć zarówno konkurencja, pracownicy wyszukiwarek jak również - twórcy systemu!
Jak przebiega automatyczna aktualizacja sytemu? Czy dzięki temu nie możesz "namierzyć" domen na których jest system?

[dodane]

Jednak osoba, która dostanie licencję zobowiązana jest w przeciągu tygodnia opisać swoje doświadczenia z LinkSystemem.
Mnie nie licz, leniwy jestem :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Witajcie.

Więc po kolei.

Odpowiedzi dla @adka:

System aktualnie instalowany jest na każdej stronie zapleczowej (w całości) oddzielnie, zatem nie ma jednego "dużego brata". Ten "duży brat" powstanie jako dalszy proces rozwoju LinkSystemu. Natomiast jego rolą nadal nie będzie rozdawanie linków na podstronach (co będą robić poszczególne instalacje linksystemów) a jedynie kontaktowanie się z danym systemem i pobieranie z niego danych statystycznych oraz "zlecanie robót". Dzięki temu nadal nie potrzeba będzie dedyka do obsługi całości. Wtedy też dojdą opcje o których piszesz, czyli:

widzieć jakie parametry mają moje zabawki czyli PR, site , BL to podstawa,

2. dostawac info jak mi strone wywali z jakis tam powodów (np serwer jakis padnie)

3. Monitoring pozycji (+ew raporciki drukowane w np exelu)

Właśnie ten "wielki brat" plus wiele innych dodatków będzie dostępnych w ramach posiadanej subskrypcji.

Co do opcji:

4. no i oczywiscie zarzadzanie linkami na stronach, czyli na stronie A chce link na całosci, a do innej serwisu na tej samym serwisie tylko np na podstronie

To jak najbardziej jest w standardzie. Najpierw definiujesz danego anchora z linkiem, a następnie przypisujesz go jako domyślny anchor dla danej pozycji linku. Wtedy taki link będzie wyświetlany na wszystkich podstronach serwisu, a z czasem, na niektórych podstronach, może być zamieniany na inne linki (wraz z tym jak chodzą roboty po stronie)

5. Info do jakich stron z jakich zapleczóek leca linki

Tu jakby odbywa się to w drugą stronę - określasz, jakie linki mają wyświetlać się na danej stronie zapleczowej.

@Irek:

Jak przebiega automatyczna aktualizacja sytemu? Czy dzięki temu nie możesz "namierzyć" domen na których jest system?

To zależy od tego, jak ustawisz sobie sposób automatycznych aktualizacji. System umożliwia pobieranie paczki aktualizacyjnej z dowolnej lokalizacji URL (choć domyślnie wskazuje na stronę domową linksystemu). Jeżeli zatem pobierzesz ręcznie paczkę aktualizacji ze strony i wgrasz ją gdzieś np. na swój hosting, a we wszystkich zapleczówkach jako punkt aktualizacji wskażesz właśnie ten hosting, nie dowiem się, gdzie masz zaplecza.

Jeśli jednak wybierzesz opcję "bardziej leniwą" i będziesz pobierał aktualizacje bezpośrednio ze strony LinkSystemu - wtedy teoretycznie mogę poznać listę Twoich zaplecz. Choć osobiście gorąco polecam tę pierwszą opcję.

Niestety @kila, spóźniłeś się. Ale i tak dostaniesz darmową licencję :) Ale na tym koniec.

Aktualnie 6 licencji wędruje do:

- @adek

- thojro

- verSuS

- zakręcony

- Morpheus

- kila

Proszę, abyście zarejestrowali się na stronie:

https://www.linksystem.org/component/compro.../registers.html

i na PW przysłali mi swoje loginy.

Wtedy uaktywnię Wam licencje i będziecie mogli pobrać instalację systemu bezpośrednio ze strony (po uprzednim zalogowaniu):

https://www.linksystem.org/download/cat_vie...em-stealth.html

Proszę zatem o opinie w przeciągu tygodnia. Oczywistym dla mnie jest, że w tak krótkim czasie nie da się przetestować skuteczności systemu. Da się natomiast już dosyć dużo powiedzieć na jego temat.

Zapraszam do pytań, chętnie udzielę odpowiedzi na temat działania systemu.

Pozdrawiam i gratuluję osobom, które dostały licencje.

Radek.

P.S. @lords - niestety zapis był dwuznaczny o czym przekonałem się czytając wątek ponownie. Zatem zdecydowałem, że osoby które zinterpretowały wątek "na swoją korzyść" powinny na tym wygrać.

Za dwuznaczność serdecznie przepraszam.

logosc.png

No właśnie nie wiem czy "zaklepywanie" teraz ma sens - ale jeżeli jest szansa to chętnie się na to piszę.

Ze swojej strony mogę taką "recenzję" umieścić na https://www.pozycjoner.biz/

W razie czego po godz. 17:00 postaram się jeszcze raz "zaspamować" chociaż, nie wiem czy czasem w trasie nie będę jeszcze :)

EDIT:

No i za długo czytałem specyfikację, bo jak wiedać 15min wcześniej bym napisał i bym był testerem ;(

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

hej, ja poki co rezygnuje. Szukalem czegos do obslugi X-setek domen, nie jestem w stanie wchodzic do kazdej w panel:)

Witaj.

Otóż z tą myślą powstał linksystem a konkretnie opcja automatycznego importu. W takim przypadku całym systemem zarządzasz przez pliki importu. Jest to nawet wygodniejsze niż przy jednym wspólnym panelu - nie wyobrażam sobie jak efektywnie wprowadzić 10 000 anchorów do systemu przez "klikologię" a następnie tym zarządzać (a taką liczbę pozycjonuję dziś skutecznie LinkSystemem). Dzięki opcji automatycznego importu jest to możliwe.

Osobiście rozwiązałem to w taki sposób, że napisałem sobie skrypt, który ze sklepików internetowych pobiera cały asortyment i "wypluwa" go w postaci pliku importu. Skrypt generujący taki plik importu automatycznie podstawia go w ścieżkę URL, z której automatycznie linksystemy pobierają listę fraz do pozycjonowania.

Ponieważ całość "idzie" z crona, wszelkie zmiany w asortymencie sklepu (sklepów) pozycjonują mi się same. Jeżeli asortyment znika ze sklepu, linki wycofują się same zwalniając niepotrzebnie wykorzystywaną przestrzeń. Gdy towaru przybywa - system automatycznie uwzględnia to. Nie muszę zatem nawet uwzględniać zmian w asortymencie, mogę o kliencie praktycznie zapomnieć.

W takim systemie pracuje set moich stron zapleczowych. Nawet się do nich nie loguję.

Można to również osiągnąć bez konieczności pisania takich skryptów, przygotowując taki plik importu np. w Excelu czy Calcu, lub choćby najprostszym notatniku. Można też stworzyć listę w jednym z linksystemów (przez "klikologię") a następnie wyeksportować listę do zewnętrznego pliku.

W dokumentacji pisałem to szerzej w rozdziale:

Strategia zarządzania dużą ilością stron z zainstalowanym systemem

logosc.png

czytając dokumentację, albo xle zrozumiałem ideę, albo na kazdej stronie zaplecza musze instalować system, a co za tym idzie muszę mieć na każdym takim koncie dostęp do MySQL (zakładam, że tą opcję chcę wybrać)

upraszczając => majac 500 domen zaplecza na kazdej mam mieć udostepnioną bazę?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności