Skocz do zawartości

AdSense Sharing

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was korzystał wcześniej z jakiś modów czy pluginów umożliwiających dzielenie się dochodem z reklamy wg. jakiego parytetu np. 50:50 w AdSense. Zastanawiam się jak to dokładnie działa próbowałem uruchomić coś takiego na blogu (Wordpress) z wykorzystaniem pluginu Author Advertising, ale nie rozumiem paru rzeczy:

1. Zostały ustawione wszelkie konfiguracje tj. dopisany ID mój jak i użytkownika, z którym mam się dzielić oraz parytet na jakim ma się to odbywać po uruchomieniu pluginu niby wszystko działa poprawnie i reklama się wyświetla natomiast w kodzie wyświetla się google_ad_client = tylko moje i tego nie rozumiem jak zostanie dokonany podział skoro ID jest tylko jedno?

2. Rozumiem, że kreacja bannerka Adsensa jest tworzona po stronie skryptu zatem jak będzie wiadomo czy akurat kliki pochodziły z tej a nie innej strony czy AdSens sobie jakoś rozpozna to wszystko nawet jeśli kreacja nie została stworzona w ramach panelu.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności