Skocz do zawartości

Tapetki - na telefon

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z moich stron www, którą postanowiłem poddać waszej krytyce. Zachęcam do oceniania serwisu. Wszelkie uwagi (i te złe i te dobre) mile widziane :P

https://www.tapety.mobigsm.pl

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Napisałem w złym temacie więc powtórzę:

Widzę, że znaczna część tapet pochodzi z moich zbiorów (które tak na marginesie w dużej części sam robiłem z dużych zdjęć i tapet na pulpit). Nawet nie pozmieniałeś nazw obrazków. Prezentacja tapet również bardzo podobna więc o wyglądzie nie będę się wypowiadał.

Cieszę się, że przynajmniej nie pociągnąłeś tapet z mojego serwera (co już się zdarzało) a natrudziłeś się aby powrzucać je na imageshack.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Faktycznie znaczna część tapet pochodzi z twojego serwisu, ale nie miałem zielonego pojęcia o tym, że są to tapety wykonane przez Ciebie. Dlatego też umieszczę link prowadzący do twojej strony na mojej stronie, tak w ramach rekompensaty.

EDIT:

Link umieszczony, a sprawa załatwiona. Zachęcam do oceny strony ...

tapetki podciągnięte bez pardonu, szablon z gotowca, co tu oceniać ? heh, te wakacje....

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Co? Stronę.. w końcu "trochę" szablon przerobiłem ... dobra, wiem, że popełniłem błąd dając tutaj stronę do oceny, bo tu jak zawsze tylko takie opinie .. eh

Co? Stronę.. w końcu "trochę" szablon przerobiłem ... dobra, wiem, że popełniłem błąd dając tutaj stronę do oceny, bo tu jak zawsze tylko takie opinie .. eh

no sorry, ale czego się spodziewałeś ? jeśli chcesz opinię bardziej konstruktywną to powiem że baner wygląda niczym wyprodukowany w Paincie. reszta jest ok, w miarę przejżyście i czytelnie.

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

No i o to chodziło.. W prawdzie nie został on "wyprodukowany" w paincie, ale mi się podoba i zostanie tam, bo według mnie pasuje.

Patrząc na to z drugiej perspektywy, tu jak zawsze takie strony. :/

Hehe... znaczna część nie oznacza wszystko, to po pierwsze. Po drugie to np. ten baner co się nikomu nie podoba jest mój, teksty też, i praca jaką włożyłem w tą stronę :P

Ja bym Ci polecał się trochę przyłożyć, nawet nie do strony ale do tego co w niej można znaleźć i do czego w sumie powinna służyć :P

Konkretnie chodzi o tapety B) - nie rozumiem tego fenomenu - masz tapetę w rozdzielczości 240x320, ale w mniejszej np. 176x220 już jej nie doświadczysz :)

Przecież to nie jest taki wielki problem zmniejszyć rozdzielczość choćby w GIMPie :blink:

Na pierwszy rzut oka widać, że się nie przyłożyłeś i niewiele pracy włożyłeś w wykonanie serwisu :(

Pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności