Skocz do zawartości

www.freaknet.pl - darmowy katalog stron

freaknet_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co jest ambitnego w stawianiu katalogu identycznego do tysięcy innych. No, ale życzę powodzenia kolego.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

hmm może tym że nie jest zrobiony na jakimś tam darmowym hostingu yoyo.pl czy cba.pl

ma 'szaloną'(freak) domene.

jeśli ta strona wypali to kupie kilka innych domen i zrobię sieć katalogów(oczywiście nie na qlWeb ;P ) (bede potrzebował troche ludzi)

a co do słów kluczowych na górze to tak - miałem się zająć tym kodowaniem bo padło

do pozycjonowania korzystam z płatnego IBP (iBussinessPromoter)

żeby był oryginalny będzie zmieniona grafika i położenie menu

a może ktoś chce zrobić ze mną katalog?

ja zamówię domene, skrypt i instalację jego zostawiam tobie.

logo ja zamówię.

chętni pisać na gg: 1407377

Fajnie że chociaż jedna osoba dodała strony do katalogu ;P

:) Zaraz znajdziesz tysiące wpisów, uwierz.

Ja się troszkę podśmiechuje, ale naprawdę życzę Ci dobrze - zaczniesz do tego skończysz na czymś fajniejszym.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

taki on ambitny jak unikalny czy dopracowany. nawet kategorii ci się nie chciało zrobić. ;) poza tym już na sam widok miniacza nachodzi mnie uczucie DejaVu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności