Skocz do zawartości

publiker vs adder7

dist

Rekomendowane odpowiedzi

Miarą skuteczności kataloger-ów jest skuteczność katalogów stron do których kataloger jest w stanie dodać wpisy :)

Jak już musisz coś kupić to kup lepiej Publikera choć i tak szybko spostrzeżesz że bez "ręcznego" katalogowania do najlepszych katalogów i tak się nie obędzie :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Adder 7 się rozkręca i odzyskuje po ostatnim roku pozycje lidera - pewnie zajmie to jeszcze cały styczeń, choć już teraz skuteczność uzyskuje zdecydowanie lepszą. Polecam nową wersję www.seoadder.info

logo-orange.png
Nowa platforma usług SEO. Zarabianie na pozycjonowaniu w Multi Level Marketing !

Powiedział bym ci żebyś ściągną sobie z neta wersje FREE bo już są dostępne (i nie pytaj gdzie bo nie powiem B) ) ale nie powiem bo mnie posądzą o propagowanie warezu po za tym ktoś włożył sporo pracy w to i coś musi zarobić.

Oba programy mają wady i zalety jednak jeśli chodzi ci o jakość to zdecydowanie polecam publikera chodź nie mam o nim najlepszego zdania jednak z dwojga złego ten jest najlepszy (automaty dodające to nic innego jak spamiarki chcesz zrobić coś dobrze zrób to ręcznie a softa wykorzystaj do podlinkowania tego co zrobiłeś)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Adder 7 się rozkręca i odzyskuje po ostatnim roku pozycje lidera - pewnie zajmie to jeszcze cały styczeń, choć już teraz skuteczność uzyskuje zdecydowanie lepszą. Polecam nową wersję www.seoadder.info

Co to jest w ogole za wypowiedz? rozkreca sie? na koniec stycznia bedzie liderem? wow...

a do autora pytania.. wystarczy sobie poczytac watki dotyczace obu systemow to naprawde nie boli, zwlaszcza jesli jestes powaznie zainteresowany wydaniem paru zlotych:]

Adder 7 się rozkręca i odzyskuje po ostatnim roku pozycje lidera

Przykro mi to pisać bo mi służyły poprzednie wersje ale niech się lepiej szybciej rozkręca bo nikt go nigdy nie kupi. Aktualnie mam wersję 7.1455 (czyli najnowszą) i ciągle nie mogę dodać nowej grupy stron bo wyskakuje błąd krytyczny aplikacji (nic nie mówiący!!!). Baza katalogów się nie aktualizuje, lub jest ciągle ta sama, nie ma żadnego komunikatu, nic. Nie wiem jak się ma sprawa z publikerem ale powoli się przyzwyczajam do myśli, że nie będę miał wyboru jak go kupić bo z addera 7 nie da się normalnie korzystać.

...

Miarą skuteczności kataloger-ów jest skuteczność katalogów stron do których kataloger jest w stanie dodać wpisy [...] i tak szybko spostrzeżesz że bez "ręcznego" katalogowania do najlepszych katalogów i tak się nie obędzie
Tak to dokładnie wygląda. Zamiast wyrzucać parę set złotych w błoto zatrudnij kogoś do ręcznego dodania do dobrych katalogów z zastrzeżeniem, że płacisz tylko za wpis który faktycznie się pojawi, a nie tylko zostanie zgłoszony.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności