Skocz do zawartości

Lp A Msn

pkrok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Zawsze ilośc linków prowadzących do mojej strony kontroluję wyszukiwarką MSN. Jeśli chodzi o mało-konkurencyjne frazy to narzedzie jest dobre, ponieważ pokazuje,że np,. mam 100 linków, 150 itp, a jeśli np. analizuje hasło:

tworzenie stron WWW

wpisuje jakąś stronę typu:

LINK: www.strona.xx

MSN pokazuje pierwszych 250 linków i coś tam dalej pisze, nie da się przeglądać dalszych linków ?? To skad mam wiedzieć ile konkurencja ma linków w MSN??

SKoro opkazuje mi 250.

Jak badać LP strony na konkurencyjna frazę?

Pozdrawiam

Paweł

A dojedź do 25-tej strony wyników, to sie przekonasz ile ci poaże ;)

78480[/snapback]

zgadza sie i chyba tak jest dla wszystkich wyników ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie rozumiem tylko po co przegladac wszystkie linki??

78496[/snapback]

Wiesz dlaczego przeglądam te podstrony i dojeżdżam np. do 25-piątej strony ?

Przykładowo wpisz sobie w MSN-ie zapytanie o LP do mojej strony:

LINK:www.prace-magisterskie.net

Otrzymujesz coś takiego:

Page 1 of 3,264 results containing link:www.prace-magisterskie.net (0.47 seconds)

No i sam widzisz, dojeżdżasz do 25 strony to mam 100 linków bodajże, a nie dojezdżasz to masz 3,264 co jest dla mnie nie realne, skad niby mam miec ponad 3 tysiaki linków? I czemu wierzyć?

Pozdr

Paweł

No i sam widzisz, dojeżdżasz do 25 strony to mam 100 linków bodajże, a nie dojezdżasz to masz 3,264 co jest dla mnie nie realne, skad niby mam miec ponad 3 tysiaki linków?

A tez sie z tym zetknalem i wg mnie to jakis blad wyszukiwarki, tak jakby ilosc stron z wynikami bylaby gdzies cache'owana z jakis innych wynikow i dopiero pozniej sie normuje.

Jak robie to tak:

-wpisuje link:moja.domena.com

-dostaje np. 2,500 pages z wynikami (a wiem ze mam np ogolnie okolo 80 linkow :hello:

-skacze kilka razy po roznych kartkach i po 5-6 przeskokach wynik sie pojawia prawdziwy

- mozesz wtedy sobie wrocic na 1 strone i ilosc pages bedzie uregulowana

• 4 tygodnie później...
MSN pokazuje pierwszych 250 linków i coś tam dalej pisze, nie da się przeglądać dalszych linków ??

Google pokazuje 1000 wyników i więcej sie nie zobaczy.

Według mnie to 250 jest o 150 za dużo i tak.

78486[/snapback]

czyli jak to jest?

jezeli pisze 1000 linkow na samym poczatku wyszukiwania, a pozniej sie przejezdza i jest np. 50, to faktyfcznie ejst 50 a nie 1000 nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności