Skocz do zawartości

Lp A Msn

pkrok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Zawsze ilośc linków prowadzących do mojej strony kontroluję wyszukiwarką MSN. Jeśli chodzi o mało-konkurencyjne frazy to narzedzie jest dobre, ponieważ pokazuje,że np,. mam 100 linków, 150 itp, a jeśli np. analizuje hasło:

tworzenie stron WWW

wpisuje jakąś stronę typu:

LINK: www.strona.xx

MSN pokazuje pierwszych 250 linków i coś tam dalej pisze, nie da się przeglądać dalszych linków ?? To skad mam wiedzieć ile konkurencja ma linków w MSN??

SKoro opkazuje mi 250.

Jak badać LP strony na konkurencyjna frazę?

Pozdrawiam

Paweł

Jeśli dobrze zrozumiałem, sugerujesz, że msn wyszukuje tylko 25o linków do stron?

to dziwne, bo mi pokazuje 61 tysiecy dla strony: www. steves - templates. com

( https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...s.com&FORM=QBHP )

Dobrze zrozumiałem (; ?

MBridge - agencja marketingu internetowego. 

A dojedź do 25-tej strony wyników, to sie przekonasz ile ci poaże ;)

78480[/snapback]

zgadza sie i chyba tak jest dla wszystkich wyników ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nie rozumiem tylko po co przegladac wszystkie linki??

78496[/snapback]

Wiesz dlaczego przeglądam te podstrony i dojeżdżam np. do 25-piątej strony ?

Przykładowo wpisz sobie w MSN-ie zapytanie o LP do mojej strony:

LINK:www.prace-magisterskie.net

Otrzymujesz coś takiego:

Page 1 of 3,264 results containing link:www.prace-magisterskie.net (0.47 seconds)

No i sam widzisz, dojeżdżasz do 25 strony to mam 100 linków bodajże, a nie dojezdżasz to masz 3,264 co jest dla mnie nie realne, skad niby mam miec ponad 3 tysiaki linków? I czemu wierzyć?

Pozdr

Paweł

No i sam widzisz, dojeżdżasz do 25 strony to mam 100 linków bodajże, a nie dojezdżasz to masz 3,264 co jest dla mnie nie realne, skad niby mam miec ponad 3 tysiaki linków?

A tez sie z tym zetknalem i wg mnie to jakis blad wyszukiwarki, tak jakby ilosc stron z wynikami bylaby gdzies cache'owana z jakis innych wynikow i dopiero pozniej sie normuje.

Jak robie to tak:

-wpisuje link:moja.domena.com

-dostaje np. 2,500 pages z wynikami (a wiem ze mam np ogolnie okolo 80 linkow :hello:

-skacze kilka razy po roznych kartkach i po 5-6 przeskokach wynik sie pojawia prawdziwy

- mozesz wtedy sobie wrocic na 1 strone i ilosc pages bedzie uregulowana

• 4 tygodnie później...
MSN pokazuje pierwszych 250 linków i coś tam dalej pisze, nie da się przeglądać dalszych linków ??

Google pokazuje 1000 wyników i więcej sie nie zobaczy.

Według mnie to 250 jest o 150 za dużo i tak.

78486[/snapback]

czyli jak to jest?

jezeli pisze 1000 linkow na samym poczatku wyszukiwania, a pozniej sie przejezdza i jest np. 50, to faktyfcznie ejst 50 a nie 1000 nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności