Skocz do zawartości

Spradzanie pozycji strony pod daną frazą (jak to szybko zrobić bez przeglądania wsyzstkich podstron google)

virus4

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chciałem się zapytać jak sprawdzić na jakiej pozycji jest strona X pod frazą Y bez przeglądania wszystkich podstron i ręcznego wyłapywania mojej witryny? Szukałem trochę w Google ale niestety strony, które znalazłem były płatne lub nie działały. :)

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

Ciekawe te statystyki - chyba zacznę z nich korzystać :) Czy są one lepsze od stat24?

A co do tego programu to czy jest taka opcja, że podaje jakąś frazę i mi wyskakuje na jakiej pozycji jest pod ni moja strona, a nie wszystkie strony pod tą frazą.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Polecam Free Monitor for Google - działa pod Windows'em chociaż uruchamiam go też pod linux'em pod wine

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

• 1 miesiąc temu...
Cześć. Chciałem się zapytać jak sprawdzić na jakiej pozycji jest strona X pod frazą Y bez przeglądania wszystkich podstron i ręcznego wyłapywania mojej witryny? Szukałem trochę w Google ale niestety strony, które znalazłem były płatne lub nie działały. :)

nowe narzędzie - monitoring pozycji

Wybierz pakiet i zacznij Twoją kampanię już dziś

Pakiety SEO

Pakiety PPC

• 1 miesiąc temu...
Cześć. Chciałem się zapytać jak sprawdzić na jakiej pozycji jest strona X pod frazą Y bez przeglądania wszystkich podstron i ręcznego wyłapywania mojej witryny? Szukałem trochę w Google ale niestety strony, które znalazłem były płatne lub nie działały. ;)

nowe narzędzie - monitoring pozycji

Przyznam, że fajnie na tym mi się testuje, ale pełnopłatna wersja jest moim zdaniem przesadnie droga....

Najtańszy hostel Wrocław w Polsce i nie tylko :)

A jeśli interesują Cię nowoczesne rozwiazania techniczne to sprawdź ościeżnice aluminiowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności