Skocz do zawartości

Moja lista darmowych katalogów stron.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj miałem trochę czasu i stworzyłem listę darmowych katalogów stron wartych uwagi.

Wymogi od katalogu stron:

1. W miarę normalny moderator katalogu.

2. Nie wymagany link zwrotny.

3. Darmowy.

4. Publiczny.

5. Przeznaczony dla polskojęzycznych stron.

6. Musi mieć wartość (treść, seo), którą subiektywnie oceniam.

7. Z sensownymi regułami, które oceniam subiektywnie. :P

Gdyby jakiś katalog nie spełniał powyższych wymogów to proszę zgłosić mi adres na PW. Nowe katalogi proszę zgłaszać też na PW.

Ze względów technicznych lista jest na moim forum - lista darmowych katalogów stron.

Mam nadzieję, że pomożecie nieco przy tworzeniu listy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

edit: Zrobiłem dwie dodatkowe listy - darmowe katalogi tematyczne warte uwagi i płatne katalogi stron warte uwagi - w przypadku płatnych wymagane jest wysłanie dwóch normalnych darmowych kodów na admin[małpa]kataloggd.pl.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czekam na propozycje nowych na PW. :)

Dzisiaj dodałem wyświetlanie PR obok adresu, wszystko jest szeregowane wg. PR (z wyjątkiem moich katalogów).

Dodałem też listę płatnych katalogów wartych uwagi - wyjątkiem różniącym od listy darmowych jest obowiązek wysłania dwóch kodów na e-mail podany w pierwszym poście. Kody są po to, abym mógł sam sprawdzić dany katalog. Gdyby mi tematyka nie pasowała, to odpiszę że nie skorzystam z kodów, ale wtedy mocno oceniam wartość SEO danego katalogu.

Pozdrawiam. :)

Dzięki wielkie, bardzo mi się to aktualnie przyda! Świetna robota ;)

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności