Skocz do zawartości

Elitarny Katalog Stron

GulaNET

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów w nowym Katalogu Elitarny Katalog Stron

Wpisy są zatwierdzane dla stron z PageRank równym lub większym od 3, ale pozostaje to ogólnodostępny i darmowy Katalog.

Zamieszczanie linków zwrotnych jest dobrowolne.

Serdecznie zapraszamy

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem jak w tym katalogu dla PR >= 3, ale w tym mniej "elitarnym"  B) brakuje (mi osobiście  ;)  ) kategorii "Nieruchomości".

Wstawiłem za to stronę do "Serwisy ogłoszeniowe".  :)  Dziękuję.

81653[/snapback]

Dziękuję za sugestię. W dniu dzisiejszym dopiszemy nową Kategorię.

Nie uważam aby określenie mniej "elitarnym" było na miejscu, prosze zwrócić uwagę na Strony dodane do tego katalogu. po prostu formuła nowego katalogu jest taka a nie inna, a że przybrała taką a nie inną nazwę, nie powinno wpływac na umniejszanie wpisów w naszym drugim Katalogu.

Pozdrawiam

Nie wiem jak w tym katalogu dla PR >= 3, ale w tym mniej "elitarnym"  :D brakuje (mi osobiście  ;)  ) kategorii "Nieruchomości".

81653[/snapback]

Nie uważam aby określenie mniej "elitarnym" było na miejscu, prosze zwrócić uwagę na Strony dodane do tego katalogu. po prostu formuła nowego katalogu jest taka a nie inna, a że przybrała taką a nie inną nazwę, nie powinno wpływac na umniejszanie wpisów w naszym drugim Katalogu.

Pozdrawiam

81659[/snapback]

Pisząc "mniej elitarnym" miałem na myśli własne, marne PR B) , które nie pozwala mi dodać do tego z PR>=3.

A tak na marginesie - jeśli jeden z Waszych katalogów jest opisany jako "elitarny", a nawet jeśli jest to jego nazwa własna, czyli "Elitarny Katalog Stron", to ten drugi już z automatu jest w cieniu.

Ktoś go nazwie "mniej elitarnym", a ktoś inny nieco bardziej dosadnie B)

Nie wiem jak w tym katalogu dla PR >= 3, ale w tym mniej "elitarnym"  :D brakuje (mi osobiście  ;)  ) kategorii "Nieruchomości".

81653[/snapback]

Pozdrawiam

81659[/snapback]

Pisząc "mniej elitarnym" miałem na myśli własne, marne PR B) , które nie pozwala mi dodać do tego z PR>=3.

A tak na marginesie - jeśli jeden z Waszych katalogów jest opisany jako "elitarny", a nawet jeśli jest to jego nazwa własna, czyli "Elitarny Katalog Stron", to ten drugi już z automatu jest w cieniu.

Ktoś go nazwie "mniej elitarnym", a ktoś inny nieco bardziej dosadnie B)

81675[/snapback]

Istotą Katalogu jest zebranie w jednym miejscu odnośników do stron znajdujących się w internecie. O wartości strony nie decyduje to w jakim katalogu się znajduje, o tym decydują odwiedzający. Obydwa Katalogi różnią się od siebie formą zamieszczania w nich takich odnośników. Katalog na stronie głównej Serwisu Twój Help Desk, umożliwia dodawanie stron z opisem bardziej rozbudowanym, Serwisy dodające swoje strony do niego, mają większe możliwości przedstawienia ich zawartości, wykorzystując dostępne w nim formy/szczegóły na stronie/. Poza tym, dodajemy strony do Katalogów, również w celu zwiększenia swojego PageRank. Katalog na stronie głównym jest codziennie indeksowany przez wszystkie wyszukiwarki, również zagraniczne. W związku z poniższym nie widzę powodu by zamieszczac tu takie sugestie.

Zachęcamy do dodawania stron do obydwu Katalogów.

P.S. Kategoria Nieruchomości została dodana jako podkategoria w kategorii Biznes i Ekonomia. Osobnej Kategorii dla Nieruchomości nie będzie, nie chcemy zrobić z tego Serwisu Ogłoszeniowego, jest dostępny jako osobny dział w Serwisie.

Pozdrawiam

Never mind.

P.S. Kategoria Nieruchomości została dodana jako podkategoria w kategorii Biznes i Ekonomia. Osobnej Kategorii dla Nieruchomości nie będzie, nie chcemy zrobić z tego Serwisu Ogłoszeniowego, jest dostępny jako osobny dział w Serwisie.

Dziękuję za dodanie kategorii. Strona wstawiona.

Zdrów

Seba

jak dla mnie to troche dziwny jest fakt, ze Elitarny Katalog Stron ma PR=0 :)

moze powinno byc Katalog Elitarnych Stron ;)

81698[/snapback]

To jest nowy Katalog, jak widać, ciężko oczekiwać cudów. Na stronach udostępniających sprawdzenie prawdopodobnego PageRank po przyszłym update, wychodzi iz ten Katalog będzie miał PageRank =3, a strona główna Serwisu PR=4.

Pozdrawiam

Na razie zindeksowana tylko strona główna, postarajcie się lepiej a dwa skoro

to sforułować należałoby inaczej tekst na stronie dodawania bo ja go rozumiem tak, że dodawanie linku zwrotnego jest obowiązkowe.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na razie zindeksowana tylko strona główna, postarajcie się lepiej a dwa skoro

to sforułować należałoby inaczej tekst na stronie dodawania bo ja go rozumiem tak, że dodawanie linku zwrotnego jest obowiązkowe.

81725[/snapback]

Tu muszę przyznać rację, w dniu dzisiejszym zapis zostanie poprawiony, forma wynikała z tego iż tłumaczenia na jezyk polski tego katalogu dokonywaliśmy sami i przetłumaczyliśmy go dosłownie, jeszcze bez dokonywania zmian. Co do indeksacji, staramy się:)

Pozdrawiam

Te kody do wpisywania z obrazka sa zupelnie nieczytelne, 4 proba i ciagle blad :/

81971[/snapback]

Witam

Napewno jest problem z literami przypominającymi literę O, ale proszę zwrócić uwagę że to jest tylko obrys, w środku jest prawidłowa litera.

Pozdrawiam

Te kody to tragedia!

82190[/snapback]

Witam

Tymczasowo wyłączyliśmy te kody, mnie również przy testach kilkakrotnie zdarzało sie wpisać zły kod, a to nie o to chodzi by utrudniać dokonywanie wpisów. Wymyślimy inne zabezpieczenie.

Pozdrawiam

Administrator Serwisu Twój Help Desk

P.S.

Strony dodawane do naszego Katalogu, przewidujące w przyszłym update PR 3, nie będą odrzucane, jedynie nieaktywne, a po aktualizacji PR, po uzyskaniu progu, aktywowane już automatycznie w naszym Katalogu.

Przewidywana aktualizacja PageRank:

Aktualizacja Page Rank

Sprawdzenie przyszłego Page Rank:

Przyszły Page Rank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności