Skocz do zawartości

Stara stronka z nowym katalogiem

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam, katalog moderowany, wpisy według podanych wymogów, jeszcze wszystko jest za darmo i oby tak zastało, dobre strony w katalogu to i katalog dobry.

Katalog stron

Bardzo proszę, spokojnie bo jestem zmuszony to wszystko starannie czytać i co do niektórych piszę informacje o zaistniałych błędach, katalog ma opcje punktowania stron ustala się to według :

PR strony: tyle punktów ile w PR AUTOMATYCZNIE

Treść strony: 0 - 5 punktów decyduję Admin

Grafika strony: 0 - 5 punktów decyduje Admin

Poprawnie zwalidowany kanał RSS z nowościami: 2 punkty AUTOMATYCZNIE

Poprawnie zwalidowana strona główna: 2 punkty AUTOMATYCZNIE

Link zwrotny: 4 x PR strony, na której się znajduje (dla stron z PR0: 1 punkt) - dowolność osoby dodającej swą stronę.

Czy warto dać linka do katalogu aby uzyskać więcej punktów?

Po co te punkty?

W kategoriach oraz na listach wyszukiwania wszystkie strony ułożone są w kolejności od największej do najmniejszej ilości punktów.

Według uzyskanej ilości punktów ustawia się data do kiedy ma wyświetlać się wpis, miesiąc przed zakończeniem automat wysyła zawiadomienie o zakończeniu ważności wpisu, istnieje możliwość przedłużenia wpisu.

Domena ponad dwa lata był na niej katalog następnie strona serwisu o zwierzętach jest dobrze linkowana więc stawiam znów katalog.

Pagerank :0 Alexa Rank :2,536,494 Katalog DMOZ :Nie Katalog Yahoo :Tak Backlinks Google :1 Backlinks Yahoo :449 Backlinks AltaVista :181 Backlinks AlltheWeb :328 Ilość podstron :608 Wiek domeny :2 lata, 51 dni

Proszę o staranne wypełnianie na razie poprawiam za chwilę już mi się to znudzi i szkoda wpisywać. Dobre strony w katalogu podnoszą jego wartość to dla obu stron jest opłacalne. Życzę aby po wpisie był Top - 3 w tydzień. :)

Jeśli nie załapie się strona na 9 punktów to nic jej nie pomoże. Mam stroną na 11 pkt ale ma ona PR 1 to dam link zwrotny + 4 pkt mam już 15 i wisi dwa lata. Nie dam linka zwrotnego wisi 6 m-cy. Decyzja zależy nie od modratora a wpisującego stronę. Obecnie jak komuś brakuje oczko czy dwa to dodam od siebie i strona wisi. Nawet strona z PR 0 może być ciekawym tematycznym serwisem każdą stronę oglądam. Chodzi o błędy w kodzie bo wizualne moje odczucia mogą nie być zgodne z upodobaniami innych osób więc i tak daję zawsze max punkty no chyba, że jak wyskoczy a mnie zatka to spuszczę niżej... na pewno nie ma to być blokowaniem dla wpisów chodzi o dobre strony a to przełoży się na korzyści dla katalogu oraz stron z niego linkujących. Jak wiemy wiele wpisów w katalogach jest martwych, strony po roku czy dwu nikną z sieci jak nasze katalogi a więc aby cały czas katalog zawierał aktualnie działające strony został stworzony system kontrolujący. Katalog sam przed ustalonym wygaśnięciem terminu wyświetlania powiadomi mailem webmastera z wyprzedzeniem 30 dni. Decyzja co dalej w rękach właściciela strony. Myślę, że wyraziłem się dość jasno. Nie nastawiam się na zysk lecz na stworzenie mocnego katalogu, on również do tego co robię jest mi potrzebny jako dobre narzędzie.

• 1 miesiąc temu...

Proponuję jako dodatkowy BONUS każdemu kto dopisze 10 stron zgodnie z regulaminem do mojego katalogu (oczywiście bez opłat) i napisze powiadomienie do mnie na maila z adresu mailowego jaki ma w dodanych stronach w zamian otrzyma listę 600 adresów katalogów do dodawania ręcznego, to są katalogi zebrane przemnie przez 6 lat i do których cały czas dokładam. Oferta aktualna do końca maja.

adres katalogu : https://www.kazior5.najlepsza.pl

Przy dodaniu otrzymuję komunikat:

Błąd. Rejesrtacja nie powiodła się prosimy o kontakt na maila

a odświeżając stronę, komunikat, że strona istnieje w katalogu.

Tak powinno być ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Błąd. Rejesrtacja nie powiodła się prosimy o kontakt na maila

mam też katalog na tym skrypcie

@KazioR trzeba zmienić w pliku inne/mail/class.phpmailer.php linię

var $Port = 25;

na

var $Port = 587;

TPSA zablokowała ostatnio port 25 co w zależności od łącz może powodować brak możliwości połączenia

pzdr

nafri

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Dziekuję za informacje do tej pory nikt nie zgłaszał żadnego problemu, zmieniłem ten zapis powinno być już w szystko dobrze.

Panowie spokojnie, każdy kto dokona 10 wpisów otrzyma listę katalogów, muszę to wszystko moderować więc troszkę czasu to zajmuje ale wysyłka idzie regularnie. Zapraszam następnych chętnych do dokonywania wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności