Skocz do zawartości

skoki w górę na niektórych DC

nutado

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zauważył ktoś jakieś dziwne skoki pozycji na niektórych DC? Na kilkanaście trudnych fraz (kilka różnych stron) bardzo mocno podskoczyły mi pozycje w górę, ale tylko na niektórych DC. Niektóre ze stron jakby pokazywały wyniki takie jakie miały najlepsze w swojej historii...

Pewnie to ten nowy silnik G i szczerze powiedziawszy to w ogóle tego nie rozumiem, spadłem w wynikach na kluczową frazę o kilka pozycji a na moje miejsce wskoczyła strona która ma jeden link in z PR2 i to jeszcze o jakiejś aktorce z Bollywood zupełnie nie związanej z branżą :P

Przecież to są jakieś jajca :D

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

Ja mam podobną sytuacje. Dziś moje stronki na hasła kluczowe osiągneły wyjątkowo wysokie wyniki ale potem już pospadały. Wysoko były kilka godzin. :wacko:

Ja mam podobną sytuacje. Dziś moje stronki na hasła kluczowe osiągneły wyjątkowo wysokie wyniki ale potem już pospadały. Wysoko były kilka godzin. ;)

Systemy Nawadniające Profesjonalne systemy nawadniające do ogrodów. Pełna automatyka!

Ogrody Projektowanie i zakładanie ogrodów. Studio "Ogrody Projekty"

Oczka wodne Akcesoria do oczek wodnych. Filtry i pompy Oase.

Nic nie skacze, po prostu są stare i nowe datacenters na przemian pokazuje, oby zostały te nowe to będę miał dzień dziecka :) W sumie po co by robili update, żeby go cofać - myślę, że zostanie :P Nowy silnik jest cofnięty o parę tygodni względem starego - wnioskuję na podstawie tego, że w nowym nie mam zaindeksowanych stron, które powstały ponad tydzień temu a w starym są już od kilku dni.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności